ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΙΑ – ΤΣΑΡΟΥΧΑ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τον κύκλο των δηλώσεων μετά το πέρας της παρέλασης “άνοιξε” η Υπουργός Βορείου Ελλάδος κ. Κόλια η οποία παρ όλο που για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ οι λέξεις Ορθοδοξία, Ελληνισμός, Θράκη είναι σχεδόν απαγορευμένες, η κ. Υπουργός δεν έκρυψε την ικανοποίηση της για τα μηνύματα αισιοδοξίας και  ανάτασης των Ξανθιωτών που εξέλαβαν από τις εκδηλώσεις της απελευθέρωσης της Ξάνθης.

Η κ. Κόλια έστειλε σαφέστατο μήνυμα πρός την άλλη πλευρά του Αιγαίου τονίζοντας πώς ο Ελληνικός λαός ενωμένος, σύσσωμος θα προστατεύσει τα ιερά και όσια της πατρίδος.

Η κ. Υπουργός παρέπεμψε στούς ίδιος σε δημοσιογράφο που ζήτησε να σχολιάσει την απουσία τών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.

ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΕΩΡΕΙΟΥ

Το αγαθό της ελευθερίας είναι το ύψιστο αγαθό που χάρισε ο Θεός στον άνθρωπο ανέφερε ο Σεβασμιότατος στην δήλωση του και που κερδίζεται με αγώνες και αίμα. Τέλος μήνυμα ενότητας έστειλε τονίζοντας πώς όταν ο λαός είναι ενωμένος πετυχαίνει τα πάντα.

Κ. ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Αφού συνεχάρει όλους όσους συμμετείχαν στην μεγαλειώδη παρέλαση, ζήτησε από τον λαό να είναι ενωμένος.

Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Ο Κ. Παπαδόπουλος συνεχάρει τους μαθητές και τόν Στρατό για την άψογη παρέλαση και ευχήθηκε δύναμη ενότητας και αισιοδοξίας.

Ι. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΛΑΣ Χ.Α.

Ο Βουλευτης της Χ.Α. Σαχινίδης Ιωάννης ευχήθηκε να ελευθερωθεί η Χώρα μας που βρίσκεται υπό κατοχή.

Α. ΓΡΕΓΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Χ.Α. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Γρέγος Αντώνης μίλησε για ανιστόρητους εντός της Ελλάδος που προσπαθούν να αλλάξουν το φρόνημα τvν Ελλήνων και για εχθρούς εκτός Ελλάδος που αμφισβητούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, όμως, όπως φάνηκε στην Ξάνθη, οι Έλληνες είναι έτοιμοι για όλα.