Την Τετάρτη  31 Αυγούστου (ώρα 19:00) ξεκινά η αγωνιστική χρονιά για όλα τα τμήματα της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Α.Ο.Καβάλα με τον Γιάννη Κοπανάκη να είναι το νέο πρόσωπο στην προπονητική μας ομάδα.   

Είναι πολύ σημαντικό πως για όλα τα παιδιά με έτος γέννησης από το 2006 ως το 2012, προσφέρεται δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη, μιας και η ακαδημία μας συμμετέχει στο δίκτυο “ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ” ενώ σε όλους τους αθλητές/γονείς παρέχεται η δυνατότητα επιστημονικής υποστήριξης (δωρεάν) από ειδικευμένο παιδίατρο, παιδοψυχολόγο και διατροφολόγο του ΟΠΑΠ. Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες παροχές της ακαδημίας, όλοι οι αθλητές μας θα περάσουν  δωρεάν εργομετρική αξιολόγηση ενώ συνεργαζόμενος καρδιολόγος είναι ο Θόδωρος Μήτρας κι επιστημονικός συνεργάτης ο καθηγητής αθλητικής κινησιολογίας Ελευθέριος Κέλλης. Για περισσότερες πληροφορίες/εγγραφές στην ακαδημία μπορείτε να απευθύνεστε στους Σπανίδη Αργύρη (6977 985234) και  Νίκο Πατεράκη (6977 929610).

 

Ο Α.Ο.Καβάλα εύχεται σε όλους τους μαθητές καλή σχολική χρονιά και σε όλα τα σωματεία καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία κι επιτυχίες.