Ενώ οι κάτοικοι της Γλαύκης, όπως μας λένε οι ασφαλείς πληροφορίες μας από το χωριό, προσπαθούν να συνέλθουν από την βάρβαρη προσβολή του νεκρού στρατιώτη και της οικογένειας του, από τον Έλληνα(;) βουλευτή κ. Ζειμπεκ και της ακολουθίας του, τον δήμαρχο Μύκης, τον ψευτομουφτή και τον υπαρχηγό των Γκρίζων Λύκων της Θράκης, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, κυνηγώντας για μία ακόμη φορά ανεμόμυλους, κατηγορεί τα τοπικά ΜΜΕ και απειλεί με μηνύσεις.

“άφες αυτοίς ου γαρ οίδασι τι ποιούσι”

Επίσης τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι χωριανοί δέν κατάλαβαν εκείνη την ώρα τι γινόταν γιατί εμπόδιζαν την επαφή τους με το συμβάν το στρατιωτικό άγημα και οι επίσημοι που βρισκόταν γύρω από το φέρετρο.

 

Όπως μας λέει η πηγή μας: “Αν τους είχαν πάρει χαμπάρι θα τους διώχναμε κι ας είχαν φέρει μαζί τους 15 μπράβους”.

Ας βγάλει ο καθένας  τα συμπεράσματα του.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ

Με αφορμή την κηδεία του άτυχου 19χρονου στρατιώτη, οι γνωστοί κύκλοι των τοπικών ΜΜΕ της Θράκης έπαιξαν για ακόμα μια φορά το παιχνίδι τους στην περιοχή. Με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων, παρουσίασαν ένα κάλπικο γεγονός που απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα, ως αληθινό, σπέρνοντας  ψεύδος και  μίσος, καταφέρνοντας να δώσουν πάτημα στις φασιστικές αντιλήψεις και στη ΧΑ, παίζοντας βρώμικα παιχνίδια σε βάρος της μειονότητας, της τοπικής κοινωνίας αλλά και της χώρας. Δεν θα τους αφήσουμε, δεν θα υποκύψουμε σε κανέναν εκβιασμό.

Επειδή «καταγγέλθηκε» η διάπραξη αδικημάτων που διώκονται αυτεπάγγελτα (περιύβριση αρχής και συμβόλων, περιύβριση νεκρού κλπ) η παρούσα κοινοποιείται και στην εισαγγελέα Πλη/κών Ξάνθης, προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια με τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και να αποδοθούν στη δημόσια χλεύη, οι συκοφάντες.

Από το Γραφείο Τύπου