Το «Πάμε Πακέτο», πάει περίπατο;

 

Βόμβα στα θεμέλια του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης βάζουν οι δηλώσεις του βουλευτή Ξάνθης Γ. Στογιανίδη, για τα περί αδικίας του Δήμου Τοπείρου που αποκλείστηκε από τον Αναπτυξιακό νόμο έχοντας στα όρια του  «βαριά» αναπτυξιακά χαρτιά». Δηλαδή μεγάλες βιομηχανίες οι οποίες θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τα εργαλεία του αναπτυξιακού και να πάνε την περιοχή ένα βήμα παραπάνω.

Όπως μας έχει συνηθίσει ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης ο οποίος νοιώθει ότι οι χρυσές εποχές της αρμονικής συμβίωσης κόμματος και βουλευτών περνάνε, είναι λογικό άλλωστε και αυτό γιατί σε όλον τον δημοκρατικό κόσμο τα κόμματα είναι μακριά από την κυβέρνηση, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Untitled XASAPIS 5

Ο κ. Χατζηθεοδώρου όπως μας έχει συνηθίσει, δηλώνει άγνοια, με την αιτιολογία ότι δεν το συζήτησε; Δεν πήρε το οκ από την νομαρχιακή ο βουλευτής;

Ξεχνώντας προφανώς πώς άλλη είναι η δουλειά του ενός και άλλη του άλλου.

Ποιο συγκεκριμένα ο βουλευτής εκπροσωπεί τον λαό ενώ το κομματικό στέλεχος το κόμμα. Δύο έννοιες που προφανώς μέχρι τώρα ο κ. Χατζηθεοδώρου αγνοούσε και ήρθε η ώρα για να το αντιμετωπίσει.

Άλλωστε αυτή η εικόνα δυσαρμονίας μεταξύ των στελεχών του κυβερνόντος κόμματος δεν είναι  προνόμιο της Ξάνθης μόνο, αλλά, ολόκληρης της Ελλάδας, με αποτέλεσμα αυτήν την διγλωσσία και την ασυνεννοησία, ο Ελληνικός λαός να την πληρώνει με 90 δις και βάλε.