Επιμένει στην δραχμή ο Καζάκης

 

Επιμένει στην έξοδο από το ευρώ ο Δημήτρης Καζάκης, Γενικός Γραμματέας του ΕΠΑΜ, όπου την περασμένη εβδομάδα, βρέθηκε στο Ι.Θ.Τ.Π. στην Ξάνθη, ξετυλίγοντας το πρόγραμμα του κινήματος σε αρκετό κόσμο, όπου  ομολογουμένως  και τον άκουσαν με πολύ μεγάλη προσοχή και σκεπτικισμό.

Ο Δ. Καζάκης μίλησε ξεκάθαρα λέγοντας πώς με τον τρόπο που διοικείται αυτήν την περίοδο η χώρα, οι εθνικοί κίνδυνοι δεν ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας αλλά, είναι υπαρκτοί, χωρίς να αποκλείεται ο ακρωτηριασμός της Χώρας.

Ο Δ. Καζάκης τόνισε επανειλημμένα αυτό που οι άλλες πολιτικές και κομματικές οργανώσεις αποφεύγουν μετά βδελυγμίας να πούνε. «Είμαστε πατριωτικό κόμμα. Μας ενδιαφέρει πρώτα οι πατρίδα και δεν έχουμε σκοπό το αίμα των προγόνων μας που χύθηκε, να πάει χαμένο. Πρωτίστως όμως, πρέπει να αναπτύξουμε Εθνική Οικονομική Πολιτική και μέσα στο ευρώ αυτό δεν μπορεί να γίνει».

Untitled XASAPIS 5

Να θυμίσουμε ότι το Ε.Πα.Μ Ξάνθης απευθύνει Ανοιχτή Πρόσκληση σε όλους τους Ξανθιώτες που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν ενεργά στην Ανοιχτή Συνέλευση των Μελών και Φίλων του Πυρήνα Ξάνθης που θα γίνει στην καφετέρια του Ξενοδοχείου  «Ξανθίππειον» την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 και ώρα 11.30 το πρωί.

Η είσοδος είναι ελεύθερη χωρίς καμία προϋπόθεση ή απαίτηση.