Υποψήφιος δήμαρχος ο Σάββας Μελισσόπουλος;

Μπορεί με την παραίτηση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης, Κοινωνία των Δημοτών, Τόπ Ισμέτ και την τοποθέτηση στην θέση του του κ. Τζενάν Τσαρεκτσή,   και την ανάληψη της ηγεσίας της παράταξης από τον Θ. Ξυνίδη το θέμα του προσωπικού της παράταξης  θεωρείται, φυσιολογικά λήξαν.

Όμως τα πράγματα φαίνεται να μην είναι και τόσο ξεκάθαρα στην παράταξη που ίδρυσε ο Χρήστος ο Πούλιος αφού ακούγεται στην “πολιτική πιάτσα” ότι στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές θα κατέβει σαν υποψήφιος δήμαρχος ο Σάββας Μελισσόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται να διεκδικήσει την δημαρχία της Ξάνθης και αναζητεί πρόσωπα εμπιστοσύνης που θα στελεχώσουν τον πυρήνα του, στρεφόμενος σε νέους ανθρώπους με διάθεση προσφοράς ανεξάρτητα σε ποια από τις υπάρχουσες παρατάξεις ανήκει.

Εκείνο που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αν θα κατέβει σαν επικεφαλής της “Κοινωνίας των Δημοτών” ή θα κατεβάσει δικό του πολιτικό σχήμα.

Με δεδομένο μάλιστα ότι ο Θανάσης Ξυνίδης φέρετε να δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές, ίσως αναλάβει την αρχηγία της παράταξης, με δεδομένο ότι ήταν από τα ιδρυτικά μέλη αυτού του αυτοδιοικητικού σχήματος με αρχηγό τον Χ. Πούλιο.

Θα αφήσει όμως ο Μ. Φανουράκης να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα στην “Κοινωνία Δημοτών” αφού όπως εικάζεται, στις προηγούμενες εκλογές  μεταπήδησε από την παράταξη Στυλιανίδη στην παράταξη Πούλιου προκειμένου κάποια στιγμή να αναλάβει την ηγεσία της παράταξης;