Συνεχίζουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλούν το αίσθημα πατριωτισμού και να προσβάλλουν την μέχρι τώρα Εθνική πολιτική στο θέμα των Σκοπίων. Αντιλαμβάνονται όλοι την ανάγκη των βουλευτών του κυβερνόντος κόμματος που βλέπουν τον Ελληνικό Λαό να τους γυρνά την πλάτη ότι χρειάζονται ψήφους για να εκλεγούν και τους αναζητούν όπως πολύ εύστοχα επισημαίνει ο βουλευτής της ΝΔ κ. Καράογλου στην εκλογική δεξαμενή της θολοκουλτούρας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Μ. ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΆΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Απαντώντας στον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος σε σημερινή ραδιοφωνική του συνέντευξη δήλωσε ότι δεν απορρίπτει την ονομασία «Μακεδονία» για τα Σκόπια, ο Τομεάρχης Μακεδονίας και Θράκης της Ν.Δ. δηλώνει τα εξής:
«Ο κ. Μπαλαούρας διεκδίκησε και κέρδισε… επάξια τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν, δηλώνοντας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι δεν έχει πρόβλημα να αποκαλούνται τα Σκόπια “Μακεδονία σκέτο”. Προφανώς έκανε αυτήν την ντροπιαστική δήλωση θέλοντας να γίνει αρεστός στη δεξαμενή της θολοκουλτούρας, από την οποία αντλεί ψηφοφόρους ο ΣΥΡΙΖΑ. Με δεδομένη την αδιαπραγμάτευτη θέση του Ελληνικού λαού για το συγκεκριμένο εθνικό θέμα, καλώ τον κ. Μπαλαούρα να παραδώσει άμεσα την έδρα του. Εκτός και εάν επικαλεστεί και αυτός “γλωσσικό ατόπημα”, όπως έκανε προ ημερών ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, κ. Μουζάλας.
Με ενδιαφέρον αναμένω την αντίδραση του Πρωθυπουργού, καθώς και την απάντηση του αρμόδιου Υπουργείου Εξωτερικών».