Στα στούντιο της ΕΡΑ Σπορ φιλοξενήθηκε σήμερα ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε.

Στα σημαντικότερα σημεία της ραδιοφωνικής του συνέντευξης, ο Γερμανός τεχνικός της εθνικής ποδοσφαίρου, μίλησε:

– Για την oικονομική και Αθλητική κρίση στην Ελλάδα : «Ηρθα στην Ελλάδα, χωρίς να επηρεαστώ ούτε από την οικονομική, ούτε από την αθλητική κρίση στην Εθνική ομάδα, γιατί έβλεπα μπροστά μου μια μεγάλη ευκαιρία και πρόκληση να πετύχω».

– Για τον Οτο Ρεχάγκελ : «Tο επίτευγμα του Ρεχάγκελ δε μου προκάλεσε κανένα άγχος. Ισα-ίσα, θεωρώ πως η ΕΠΟ επέλεξε πάλι γερμανό προπονητή, για να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και με τις ίδιες αρχές εντός και εκτός γηπέδου».

– Για την πειθαρχία : «Οι όποιες ιδέες έχω, οφείλουν να προσαρμόζονται στο υλικό που διαχειρίζομαι. Μόνο αδιαπραγμάτευτο στοιχείο για μένα, είναι η πειθαρχία».

– Για παρεμβάσεις στη δουλειά του : «Παρεμβάσεις δεν ανέχομαι, αλλά ευτυχώς δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο, έως τώρα στη δουλειά μου. Φυσικά μου αρέσει και θέλω να ακούω γνώμες και απόψεις. Όμως, εγώ, αποφασίζω».

– Για την Εθνική στους προκριματικούς του Μουντιάλ : «Δεν είμαστε αουτσάιντερ στον όμιλό μας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, αφού μπορούμε να παίξουμε στα ίσα και το Βέλγιο και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, όπως και οποιαδήποτε άλλη εθνική ομάδα».

– Για το γεγονός ότι υπάρχει κόντρα αρκετών ΠΑΕ με την ΕΠΟ: «Το συγκεκριμένο θέμα δε με αφορά και δε θέλω να εμπλακώ. Όπως με τους προπονητές, θέλω συνεργασία και με τους παράγοντες των ομάδων, πάντα, και μόνο για το συμφέρον της Εθνικής ομάδας».