Πανελλήνια συλλογή φαρμάκων για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, σε συνεργασία με τους
Γιατρούς του Κόσμου

Οι Πρόσκοποι σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, πραγματοποιούν πανελλήνια συλλογή φαρμάκων για τις ανάγκες των χιλιάδων συνανθρώπων μας, που στην προσπάθειά τους να σωθούν από τις συνέπειες του πολέμου αναγκάζονται να καταφύγουν ως πρόσφυγες σε γειτονικές χώρες. Υπό τον τίτλο «Μια βάρκα φάρμακα για τους Πρόσφυγες», θα ενώσουμε πανελλαδικά την προσπάθειά μας ώστε να γεμίσουμε συμβολικά μια ναυτοπροσκοπική λέμβο με φάρμακα, που θα παραδοθούν στα κλιμάκια των Γιατρών του Κόσμου στα νησιά που δέχονται το μεγαλύτερο μέρος της εισροής των προσφύγων και των μεταναστών, αλλά και όπου αλλού υπάρχει ανάγκη. Η συλλογή των φαρμάκων θα πραγματοποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα Οκτωβρίου, στις κατά τόπους Προσκοπικές Εστίες.
Συγκεντρώνουμε τις παρακάτω κατηγορίες:
• Αναλγητικά
• Αντιβιώσεις παιδικές (εκτός της Amoxil) και ενηλίκων
• Δερματολογικές κρέμες/αλοιφές
Τα φάρμακα που θα πρέπει συγκεντρωθούν, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2015.

Συγκέντρωση φαρμάκων στο κτήριο των Προσκόπων (Χατζησταύρου 8) εστία Δευτέρα έως Παρασκευή 19:30 – 20:30 και Σάββατο 11:30 – 16:00.

Η πρωτοβουλία αυτή των Προσκόπων που συμβάλει στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης είμαστε βέβαιοι πως θα γίνει από όλους τους συμπολίτες μας άμεσα δεκτή, και θα έχει για τους συνανθρώπους μας θετικό αποτέλεσμα.

Πληροφορίες: Σ. Στόικος τηλ. 6993956668