Με αφορμή τον καυγά που ξέσπασε ανάμεσα στην ΑΝΤΑΡΣΙΑ, τόν ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσία της Χ.Α. στην διακομματική επιτροπή που συγκάλεσε βάση του νόμου ο Δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος, ζητήσαμε ένα σχόλιο από τον Καπαγερίδη Χρήστο Γραμματέα Ν.Ε. του Λαϊκού Συνδέσμου ένα σχόλιο.
Σχολιάζοντας ο κ. Καπαγερίδης την αντίδραση των δύο πολιτικών φορέων είπε ότι η δημοκρατία δεν είναι προσωπική υπόθεση κανενός και κανένα κόμμα δεν μπορεί να είναι ποιο δημοκρατικό από κανένα.
Μιλώντας για το πολιτικό σκηνικό στη Χώρα ανέφερε ότι εκτός από την Χ.Α. όλα τα άλλα κόμματα είναι συγκοινωνούντα δοχεία τα οποία εκτελούν εντολές από τους δανειστές.
Στην συνέχεια ο κ. Καπαγερίδης είπε ότι η Χ.Α. κλείστηκε στην φυλακή γιατί η δικαιοσύνη είναι χειραγωγημένη και δεν υπάρχει, σύμφωνα με την δημοκρατία, συλλογική ευθύνη και συνεχίζοντας είπε ότι με αυτήν την λογική και το ΠΑΣΟΚ που υπουργοί του αυτήν την ώρα είναι στην φυλακή όσο και τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ στην περίπτωση του Τεμπονέρα, θα έπρεπε να χαρακτηριστούν τα κόμματα αυτά εγκληματικές οργανώσεις.