Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

 

Ο αστυνομικός Διευθυντής Δράμας Έχοντας υπόψη :

  1. ΧΡΩΜΑΤΑ-3 ΑΓΓΕΛΙΑ 6Τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ.2 του Ν.2696/99 “Περί Κώδικος Οδικής Κυκλοφορίας”. 
  2. Το γεγονός ότι από την Παρασκευή 15-07-2016 έως και την Τετάρτη 20-07-2016 στην Προσοτσάνη Δράμας και στα πλαίσια του εορτασμού   του Προφήτη Ηλία, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με την σημαντική προσέλευση αρχών, φορέων και παραγόντων της περιοχής μας καθώς και αυξημένου αριθμού πολιτών.  
  3. 3.  Το γεγονός ότι η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακείμενες οδούς κατόπιν εγκατάστασης ειδικής σήμανσης. 
  4. Το γεγονός ότι η εν λόγω ρύθμιση αποτελεί έκτακτη περίπτωση και επιβάλλεται από ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας για την αντιμετώπιση τελείως έκτακτης και  προσωρινής κατάστασης, από τις διατάξεις της παρούσας, δεν προκαλείται  δαπάνη σε βάρος του Δημοσίου και αποσκοπούντες στην αποτροπή ενδεχομένου ατυχήματος  και την προστασία των διερχομένων.

Untitled XASAPIS 5

                                    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

 

  1. Απαγορεύουμε: 
  • από την Παρασκευή 15-07-2016 έως και την Τετάρτη 20-07-2016 και κατά τις ώρες 21.00΄ έως 01.00΄, προσωρινά στην Προσοτσάνη Δράμας, την κυκλοφορία, την στάση & την   στάθμευση των οχημάτων όλων των κατηγοριών, συγκεκριμένα στις οδούς: στην Ελ. Βενιζέλου από το ύψος του Βιβλιοπωλείου με Γ .Παπανδρέου, στην Τηλεμάχου στο ύψος της οδού Θ. Βλαχτά, στην Χρ. Σάκαρη έως το ύψος του Δημαρχείου, στην Γ. Παπανδρέου ,στην οδό Δαούτη από το ύψος του ΚΑΠΗ έως την οδό Φιλίππου, στην οδό Ηφαίστου και Δαούτη από το ύψος του ΚΑΠΗ έως την οδό Χρ. Σάκαρη (πλατεία) .
  • από την Τρίτη 19-07-2016 και την Τετάρτη 20-07-2016 και κατά τις ώρες 21.00΄ έως 01.00΄, προσωρινά στην Προσοτσάνη Δράμας, την κυκλοφορία, την στάση & την   στάθμευση των οχημάτων όλων των κατηγοριών, συγκεκριμένα στις οδούς: στην οδό Χρ. Σάκαρη από το ύψος της οδού Προφήτη Ηλία έως τέρμα (Νεκροταφεία),την Δημοτική Οδό Προσοτσάνης-Μικροκάμπου από το ύψος των Νεκροταφείων έως την Γέφυρα του Αρδευτικού καναλιού, την Δημοτική Οδό Καλής Βρύσης-Προσοτσάνης από το ύψος των Παλαιών Σφαγείων έως τα Νεκροταφεία και την Οδό Ηπείρου έως  το ύψος της οδού Παγγαίου.

 

  1. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται σύμφωνα με την σήμανση που θα τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό με την συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης.

3.Οι παραβάτες της παρούσας θα διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

  1. Η παρούσα να δημοσιευθεί στον ημερήσιο τύπο και να αναρτηθεί στους συνήθεις τόπους δημοσίων ανακοινώσεων . –