Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ στην Ξάνθη, εν’ όψει του εξ’ αναβολής αγώνα ποδοσφαίρου της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (31-1-2019) και ώρα 19.00, στο γήπεδο XANTHI F.C. ARENA, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Xanthi Times
Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.
σχετικές αναρτήσεις
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023
Πρόσφατα άρθρα
- Αφήνουν την χώρα τους και έρχονται στο Ελλαδιστάν να κάνουν τις απάτες τους; Γιατί άραγε;
- Σπείρα ανηλίκων ρήμαξαν την Κομοτηνή
- Η Ναυτική Εβδομάδα στο Πόρτο Λάγος – Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
- Και άλλη ανάπτυξη. Στην Θάσο αυτή την φορά
- Βόλος: Κάθειρξη 6 ετών στον προπονητή από την Λάρισα που διατηρούσε σχέση με 14χρονη αθλήτρια
- Συνεδρίαση για λογοδοσία δημάρχου Τοπείρου Θ. Μίχογλου
- Νέα διάκριση της JTI για την αφοσίωση στην υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων
- Ο Μητροπολίτης Άνθιμος στο Φόρουμ Αλεξανδρούπολης: “Κουραστήκαμε απ’ τις υποσχέσεις. Ο λαός…. πουλάει και φεύγει”
- Αυτή την δυνατή και περήφανη Ελλάδα καταστρέφει το πολιτικό σύστημα – Καπετάνιος αλιευτικού αψήφησε τα μποφόρ και μετέφερε 78χρονη καρκινοπαθή από τη Σαμοθράκη
- Πόσο ρεζίλι ακόμη να γίνουμε στους Βουλγάρους;