Αμετάβλητη παρέμεινε η περιουσιακή κατάσταση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όπως προκύπτει από τη δήλωση που υπέβαλε για το «πόθεν έσχες» του, καθώς εισοδήματα, τραπεζικές καταθέσεις και ακίνητη περιουσία δεν εμφανίζουν σημαντικές μεταβολές. Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός δήλωσε εισοδήματα από την βουλευτική δραστηριότητα ύψους 71.071 ευρώ εκ των οποίων τα 46.857 ευρώ αφορολόγητα και 2.462,19 ευρώ από λοιπές πηγές.
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Xanthi Times
Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.
σχετικές αναρτήσεις
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023
Πρόσφατα άρθρα
- Ολοκληρώθηκε χθες και ο αιμοδοτικός Ιούλιος και πάμε για …άλλα
- Συνελήφθησαν -4- διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες
- Από την Ξάνθη στην Ουάσινγκτον: Το 1ο ΓΕΛ Ξάνθης στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού 2025!
- Iskan Selim – Ο Ανίκητος Θρύλος της Ταχύτητας κατέρριψε κάθε προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ
- Συνελήφθη διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες
- Στα χέρια της αστυνομίας του Έβρου 2 απατεώνες – Εξαπάτησαν ηλικιωμένο
- 1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΓΛΥΚΟY” ΑΜΘ -ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ – ΙΑΣΜΟΣ 5/10/2025
- ΝΙΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ
- ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. Και ΣΤΕΡΟΥΝ ΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, και ΤΟΥΣ «ΣΤΗΝΟΥΝ» ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΩΝ Α.Τ.Μ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΑ «ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ»
- ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ