Κάτι δεν κάνει καλά ο Μητσοτάκης στην Θράκη
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ

Σαφέστατα το 5% σαν ποσοστό στον αναπτυξιακό νόμο είναι η κορυφή στο παγόβουνο.

Παλαιότερα με το 12% παρέλασαν πρωτοκλασάτα στελέχη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, και πάει λέγοντας και μάλιστα όλα αυτά, παρόντος του κυβερνητικού βουλευτή και των επιφανών στελεχών της ΝΔ στην Ξάνθη.

Αυτό όπως αναφέραμε είναι η κορυφή του παγόβουνου και δεν εννοούμε μόνο την στήριξη της Ξάνθης και γενικότερα της Θράκης με χρήμα, επιδοτήσεις, απαλλαγές και δε συμμαζεύεται.

Λέμε για εκείνη την αίσθηση που δίνει ο απεσταλμένος του κάθε Πρωθυπουργού σε έναν νομό που έδωσε πολλά στην χώρα και στο τέλος έμεινε μόνος να παλεύει έναν αθέμιτο ανταγωνισμό από τις γύρω χώρες, αποψίλωση του αγροτο κτηνοτροφικού τομέα, την αποβιομηχάνιση και όλα αυτά που συνθέτουν ένα σκοτεινό μέλλον στην περιοχή και μέσα σε όλα αυτά, έρχονται υπουργοί της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη οι οποίοι βαριεστημένα, δεσμεύονται σε όλους για όλα και ενώ είναι ολοφάνερο το ψέμα που αφήνουν να σέρνεται στο κατόπι τους, φεύγουν με ήσυχη την συνείδηση ότι απλά έπραξαν το πολιτικό τους καθήκον.
Αυτό βέβαια, δεν γνωρίζουμε πόσο τιμά τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, δεν γνωρίζουμε αν μέσα στην ατζέντα της κάθε επίσκεψης πρωτοκλασάτου στελέχους είναι η ηθική αναγνώριση ότι ο λαός της Ξάνθης δεν θέλει άλλα ψέματα από κανέναν.
Η Ξάνθη θέλει πολιτική εντιμότητα και όχι δεσμεύσεις όπως π.χ. τον συμψηφισμό του 12% με τις υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος και στην τελική όλο αυτό να καρκινοβατεί εδώ και  χρόνια.

Επίσης, η Ξάνθη δεν θέλει φιλοδωρήματα του τύπου 5% στα αναπτυξιακό πρόγραμμά. Δεν θέλει να δίνεται η αίσθηση ότι ψευτομουφτής συν διοικεί την Ξάνθη μαζί με τον δήμαρχο και τον κάθε αντιπεριφερειάρχη ή περιφερειάρχη.
Θέλει λόγια σταράτα και αν δεν μπορεί η Αθήνα να στηρίξει, τουλάχιστον να μην βάζει εμπόδια. Οι Ξανθιώτες παλεύουν εδώ και πολλές δεκαετίες  για να σταθούν όρθιοι και μονοιασμένοι με όλα τα σύνοικα στοιχεία και που παλεύουν πιασμένοι χέρι με χέρι για να αντιμετωπίσουν την δύσκολη για την Θράκη  καθημερινότητα.
Και σίγουρα δεν φταίνε μόνο οι απεσταλμένοι υπουργοί και τα μεγαλόσχημα στελέχη της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη πράγμα που σημαίνει ή ότι δεν ενημερώνεται σωστά ή δεν τον ενδιαφέρει. Όμως εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι τα ντόπια κομματικά στελέχη δεν κάνουν την δουλειά τους σωστά. Όχι μόνο τα ντόπια κομματικά στελέχη αλλά ο κυβερνητικός βουλευτής, οι αιρετοί, οι πολιτευτές και οι διοικητές των διαφόρων τοπικών οργανισμών μέλη του κυβερνώντος κόμματος. Αυτοί δεν διώχνουν από τον τόπο μας τους εκμαυλιστές και τους ψεύτες.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ