Εκδήλωση για την «Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος», με τη συνεργασία του Φορέα Διαχείρισης Δ. Νέστου – Βιστωνίδας- Ισμαρίδας & Θάσου και της Energean.
 

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου, ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας και Θάσου, σε συνεργασία με την “Energean”, πραγματοποίησε εκδήλωση καθαρισμού της παραλίας Ερασμίου, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος. Στην εκδήλωση συμμετείχαν πέραν από το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης και του εργαζόμενους της Energean και 43 μαθητές της Δ΄ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης, 14 μαθητές της Στ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κεραμωτής, καθώς και 27 φοιτητές από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με χαιρετισμό του Προέδρου του Φορέα Διαχείρισης,  Δρ. Γεώργιου Γκαϊντατζή και του Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Energean  στην Ελλάδα, κ. Δημήτριου Γόντικα. Ακολούθησε η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας ανάμεσα στον Φορέα Διαχείρισης και την “Energean”, από τον κ. Γκαϊντατζή και τον κ. Γόντικα, παρουσία της Υπεύθυνης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης…