Οργασμός επικρατεί στις εγκαταστάσεις της ISOLINE Ξάνθης με την έναρξη της θερινής περιόδου όπου πλέον την βρίσκει πανέτοιμη να στηρίξει την οικοδομική δραστηριότητα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και αυτή την καλοκαιρινή σαιζόν.
Η ISOLINE Ξάνθης, με τις νέες συνεργασίες με κολοσσούς του κλάδου, εδώ και 20 χρόνια κρατά την πρωτοπορία της σε Δομικά Υλικά και Ειδικά υλικά δόμησης για ειδικές περιπτώσεις και εφαρμογές.
Μία εταιρεία που τις τελευταίες δεκαετίες εξελίσσεται καθημερινά σε τεχνογνωσία και εκπαίδευση του προσωπικού, σύμφωνα με τις ανάγκες της οικοδομής.
Είναι γεγονός ότι με το εκπαιδευμένο προσωπικό και τον στόλο οχημάτων, είναι σε θέση να εξυπηρετήσει στην μεταφορά των υλικών και να υλοποιήσει τον σχεδιασμό των αναγκών σας.
Αξίζει να τονίσουμε ότι η εταιρεία δεν σταματά μόνο στον εφοδιασμό των δομικών υλικών και ειδικών δομικών υλικών, αλλά είναι σε θέσει να κάνει εφαρμογές σε δάπεδα με τα καλύτερα υλικά, από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες του κόσμου.
Εκπαιδευμένα συνεργεία από την ίδια την ISOLINE, εφαρμόζουν τις εξειδικευμένες εφαρμογές σε δάπεδα, μόνωση για χειμώνα και καλοκαίρι και φυσικά δεν σταματά να εξελίσσεται συνεχώς και γίνεται καλύτερη με επίκεντρο τις ανάγκες των πελατών της.
Έτσι και αυτή την οικοδομική περίοδο που διανύουμε, η isoline Ξάνθης, είναι στο πλευρό σας για οποιαδήποτε παρέμβαση, με υλικά αξιόπιστα, ποιοτικά και φυσικά με άμεση εξυπηρέτηση.
Το δίκτυο διανομής της εταιρείας είναι τόσο οργανωμένο που μπορεί να σας εφοδιάσει με τους τοπικούς συνεργάτες της τα απαραίτητα υλικά και τον εξοπλισμό άμεσα, ποιοτικά και στις σωστότερες τιμές της αγοράς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διευθυντής Βλάσης Παμπορίδης που βρίσκεται στο τιμόνι της isoline Ξάνθης αρκετές δεκαετίες είναι ο σωστός άνθρωπος στην σωστή θέση. Γνώστης των αναγκών της αγοράς, ανήσυχο πνεύμα και με διάθεση να φέρει σε πέρας οποιοδήποτε πρόβλημα στην οικοδομή και να δώσει λύσεις.

ISOLINE ΞΑΝΘΗΣ Ο αξιόπιστος συνεργάτης και στην κλιματική αλλαγή


Στάθης Παρχαρίδης και Βλάσης Παμπορίδης.
Το δίδυμο που επέβαλε στην αγορά της Βορείου Ελλάδος τα ειδικά οικοδομικά και μονωτικά υλικά πριν περίπου από μία 20ετία και καθιερώθηκαν.
Όταν δημιούργησαν την isoline Ξάνθης τα μονωτικά υλικά στην οικοδομή, θεωρούνταν πολυτέλεια. Όμως, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και η κλιματική αλλαγή δικαίωσε την προσπάθειά τους να μπούνε στην αγορά της Βορείου Ελλάδος.

Ο επικεφαλής Στάθης Παρχαρίδης και ο διευθυντής της Εταιρείας Βλάσης Παμπορίδης πίστεψαν από την πρώτη στιγμή ότι τα ειδικά υλικά, ειδικών απαιτήσεων που η πορεία του χρόνου και η κλιματική αλλαγή έκαναν τους ανθρώπους της οικοδομής να σχεδιάζουν και να δίνουν προτεραιότητα στην μόνωση χειμώνα καλοκαίρι, συστήνουν ανεπιφύλακτα την isoline Ξάνθης γιατί έχει αποκτήσει μία πολύτιμη εμπειρία σε αυτά τα θέματα και η εποχή της Άνοιξης όπως μας λένε, είναι κατάλληλη για τις ειδικές εφαρμογές είτε για την ζέστη του καλοκαιριού, είτε για το κρύο του χειμώνα.

Η αγορά αγκαλιάζει με εμπιστοσύνη την isoline Ξάνθης