ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης στα όρια της νευρικής κρίσης

Με  ανακοίνωση ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, αντιστρέφει ως συνήθως, την πολιτική ατζέντα, όντας εκτός πραγματικότητας, χαρακτηρίζοντας την  τοποθέτηση του προέδρου της ΝΔ, αναφορικά με τους βουλευτές που εκλέχθηκαν με την στήριξη του Τουρκικού Προξενείου, επικίνδυνη για τα Εθνικά θέματα.

Αλήθεια, είναι αλαζονεία να μην θέλει ο πρόεδρος του κυβερνητικού κόμματος την ανάμειξή της Τουρκίας στα εσωτερικά θέματα της Χώρας; Αν ένας Πρωθυπουργός δεν προστατεύσει τα Εθνικά Θέματα της χώρας που κυβερνά, τότε ποιος θα το πράξει; Μήπως η μείζονα αντιπολίτευση η οποία, μετά την τεράστια εκλογική ήτα, παραλογίζεται;

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης δεν γνωρίζει τον τρόπο λειτουργίας της παρακρατικής δομής που έστησε το Τουρκικό προξενείο ξοδεύοντας πακτωλό χρημάτων;

Με λίγα λόγια, ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, αναφέρει στην ανακοίνωση του  ότι η ΝΔ στοχοποιεί Έλληνες Πολίτες, την στιγμή που οι συγκεκριμένοι πολίτες, με την ανοχή του,  δηλώνουν Τούρκοι και άρα δεν έχουν θέση στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία. Πώς λοιπόν στοχοποιούνται από την ΝΔ πολίτες οι οποίοι επίσημα και με ατομική τους ευθύνη δηλώνουν Τούρκοι;

Με λίγα λόγια, ο ΣΥΡΙΖΑ, με τις εμπρηστικές δηλώσεις τον συγκεκριμένων «Ελλήνων πολιτών», δεν δέχεται ότι σπέρνουν το μίσος και τον διχασμό στην Θράκη, αλλά, κατηγορούν ότι σπέρνουν τον διχασμό και το μίσος , αυτοί που στηλιτεύουν αυτούς που σπέρνουν το μίσος και τον διχασμό στην Θράκη δηλαδή η ΝΔ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μάλλον έχουν μπερδέψει τους ρόλους των «πολιτών», οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την δημοκρατία της χώρας και την «δημοκρατική» ομπρέλα προστασίας που ο ίδιος ο  ΣΥΡΙΖΑ προσφέρει, αποθρασύνονται περισσότερο και σπέρνουν τον διχασμό στην Θράκη, πράγματα που προφανώς το κομματικό συμφέρων του ΣΥΡΙΖΑ, δεν επιτρέπει να δει και δεν θέλει.

Όσο για την ισονομία και ισοπολιτεία που επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, θα πρέπει να διαβάσει προσεκτικά τις δηλώσεις των συγκεκριμένων κυρίων, να παρατηρήσει τις δράσεις τους και μετά αν έχει το θάρρος ενός πολιτικού οργανισμού που διοίκησε την χώρα,  να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος εκτίμηση.

Είναι λογικό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά στην εκλογική πανωλεθρία και στην επιστροφή στα «εξ ων συνετέθει»  (3-7 % πριν διεμβολίσει με τις πολιτικές μπαρούφες τύπου Γιάν(νη) με ενα νί το ΠΑΣΟΚ), να παραλληλεί και να μπερδεύει τα Εθνικά Συμφέροντα με τα πολιτικά του συμφέροντα.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ

Απαράδεκτα και επικίνδυνα παιχνίδια Μητσοτάκη και ΝΔ σε βάρος της  μειονότητας στη Θράκη

 

 

Ο κ. Μητσοτάκης και ολόκληρος ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ έχουν επιδοθεί σε   κρεσέντο αλαζονείας και περιφρόνησης,   Ελλήνων  πολιτών  που ανήκουν στη  μειονότητα της Θράκης.

Καθοδηγούμενοι από την έπαρση, δεν ανέχονται κανένα άλλο χρώμα στον εκλογικό χάρτη, δεν διστάζουν να παίξουν ακόμη και το επικίνδυνο χαρτί της στοχοποίησης και του διχασμού Ελλήνων πολιτών, υποτιμώντας κατάφωρα την δημοκρατική ψήφο των μελών της  μειονότητας στη Θράκη.

Η αντιμετώπιση των Ελλήνων μειονοτικών  πολιτών, ως ενεργούμενα ξένης δύναμης και η αμφισβήτηση της δημοκρατικής τους βούλησης, αποτελεί μια βαθιά επικίνδυνη πρακτική, που παραπέμπει στις χειρότερες στιγμές διχασμού, προσβάλει τη συνταγματική αρχή της ισονομίας και ισοπολιτείας, για όλους τους πολίτες και εγκυμονεί σοβαρούς εθνικούς κινδύνους.

Εάν θέλουν να εξηγήσουν την ψήφο της μειονότητας, ας αναζητήσουν τα αίτια αυτής της επιλογής όχι σε fake news και σε φοβικά σύνδρομα, αλλά στο γεγονός ότι σε αντίθεση με τη ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει σαφείς προγραμματικές θέσεις και έχει ασκήσει ξεκάθαρες πολιτικές για τις αναγκαίες δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις στη Θράκη και πάντοτε απέναντι σε απαράδεκτες παρεμβάσεις της Τουρκίας στα εσωτερικά μας.

Καλούμε τη ΝΔ να μην επιμείνει, για λόγους ψηφοθηρικούς, σε μια εθνικά επιζήμια στάση, προσβάλλοντας Έλληνες πολίτες, επειδή ψήφισαν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και όχι τους δικούς της υποψηφίους. Καλούμε τη ΝΔ, μπρος στο στενό κομματικό της συμφέρον,  να μην γυρίζει τον διάλογο για τη Θράκη σε σκοτεινές εποχές με  ακροδεξιά παιχνίδια και να μη δημιουργεί ένταση επιχειρώντας να διχάσει τους πολίτες της περιοχής.

Θα μας βρίσκει κάθε μέρα απέναντί της.