ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η 2Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ. ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ;

Να λοιπόν που φθάσαμε στο δια ταύτα. Η Ξάνθη έδειξε ότι μπορεί να ανεβάσει το ποσοστό της και να διεκδηκήσει την 2η έδρα όσο και αν αυτό είναι, λένε, δύσκολη υπόθεση και εξαρτάτε από το τι ποσοστό θα πάρουν τα μικρά κόμματα στην Ξάνθη.

Να δεχθούμε το γεγονός ότι στο όνομα της έδρας οι Ξανθιώτες στήριξαν τον Σ. Τσιλιγγίρη, τώρα όμως είναι η ώρα να αποδείξουν τα στελέχη της ΝΔ είτε εκλέχθηκαν είτε όχι, πόσο πραγματικά νοιάζονται να κάνουν την Ξάνθη δυνατή και να εκπροσωπηθεί από δύο βουλευτές.

Να δούμε αν τελικά στόχος όσων δεν εκλέχθηκαν, ήταν να βγούνε βουλευτές για να «βολευτούν» ή να συμμετάσχουν σε ένα κόμμα που με την δύναμη του θα στηρίξει το μέλλον του τόπου και της Ελλάδος;.

Είναι βέβαιο ότι η Μαίρη Τσιακίρογλου θα αγωνισθεί και σε αυτές τις εκλογές,  όπως αγωνίσθηκε έντιμα στην πρώτη εκλογική διαδικασία είτε βγει βουλευτής, είτε όχι.

Οι υπόλοιποι όπως Η ΔΕΕΠ, ΑΜΕΤ ΟΓΛΟΥ ΧΙΟΥΜΕΪΡΑ,ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΝΤΕΛΗ, ΣΑΛΤΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ , ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ και άλλα επιφανή στελέχη που μέσα από την ΝΔ αναδείχθηκαν και βρίσκονται ή βρισκόταν σε θέσεις ευθύνης;

Θα δυναμώσουν με τον αγώνα τους την ΝΔ και ανεξάρτητα ποιος από την λίστα θα βγει δεύτερος βουλευτής; Θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων;