ΚΑΛΛΙΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΠΑΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ

 

Έχοντας αυτό κατά νου ο δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης έφερε προς συζήτηση θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο που αφορούν την τοπική ανάπτυξη μέσω της παραχώρησης των αιγιαλών πολύ νωρίτερα, αφού ο ίδιος πιστεύει ότι η φετινή χρονιά προμηνύεται καλύτερη της περσυνής που χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες που δέχθηκε ο δήμος στην παραλιακή ζώνη.

 

Με σημαντικά θέματα για την τοπική οικονομία συνεδρίασε το δημοτικό Συμβούλιο Αβδήρων και αφορά τα αναψυκτήρια και την λειτουργία της παραθαλάσσιας ζώνης.

 

Για μία ακόμη φορά ο δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης κινείται πριν οι εξελίξεις τον προλάβουν.

Στο δημοτικό συμβούλιο μπήκαν τα θέματα της παραχώρησης χώρου για εκμετάλλευση από τους επενδυτές και την λειτουργία αναψυκτήριων και  καντινών.

Είναι μία συνεχής προσπάθεια του δημάρχου Αβδήρων η τοπική ανάπτυξη.

Όπως ο ίδιος ανέφερε, η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη και για αυτό ζήτησε από τις υπηρεσίες του δήμου να εισηγηθούν τα θέματα της τοπικής οικονομικής ανάπτυξης όσο το δυνατόν πιο σύντομα. «Πρέπει να προλάβουν οι επαγγελματίες που το δημοτικό συμβούλιο θα πάρει τις ανάλογες αποφάσεις, να προετοιμαστούν, οι συνθήκες είναι καλές αν λάβουμε υπόψη τα περσινά δεδομένα. Οι επενδύσεις σε τοπικά ακίνητα προχωρούν, οι επιχειρήσεις των παραλιών θα αναπτυχθούν ξεπερνώντας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα όποια γραφειοκρατικά εμπόδια».

 

Με αυτό το σκεπτικό ο δήμαρχος δεν θέλει να χαθεί ούτε μία ημέρα από την επισκεψιμότητα στην παραλιακή ζώνη και ζήτησε από τις υπηρεσίες του δήμου να συνδράμουν σε ότι αφορά την καθαριότητα και τις εγκαταστάσεις υδροδότησης.

 

Θα λειτουργήσουν κανονικά οι ράμπες για τους Αμεα.

 

Ο διαγωνισμός για τους ναυαγοσώστες θα ξεκινήσει νωρίς και γενικά με ευθύνη του δημάρχου φέτος οι παραλίες του δήμου Αβδήρων, θα πρέπει να γίνουν όσο το δυνατόν πιο ελκυστικές για τους επισκέπτες.