Συνεχίζει με διακριτικότητα τον προεκλογικό της αγώνα η Μαίρη Τσιακίρογλου

Όπως πληροφορούμε θα η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Ξάνθη, εξακολουθεί να πραγματοποιεί τις συναντήσεις με τους ψηφοφόρους της με διακριτικότητα όπως αρμόζει στην παρούσα συγκυρία μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη όπου χάθηκαν άδικα τόσες ψυχές νέων ανθρώπων.
Η Μαίρη Τσιακίρογλου συναισθανόμενη την κρισιμότητα αυτών των εκλογών και κάτω από τις παρούσες συνθήκες, επισκέπτεται την περιφέρεια της Ξάνθης, συνομιλεί με τους ψηφοφόρους και καταγράφει από πρώτο χέρι όλα όσα έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν από τους μέχρι σήμερα αντιπροσώπους της Ξάνθης στο κοινοβούλιο.
Ακούραστα επισκέπτεται τα χωριά της Ξάνθης και συνομιλεί κυρίως με ανθρώπους του μόχθου που μέχρι σήμερα απλά κάποιοι τους χτυπούσαν την πλάτη, έκλεβαν την ψήφο τους και μετά για 4 χρόνια «λουφάζαν» στον μισθουλάκο τους.

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ θέλει να ανατρέψει αυτήν την λογική των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της Ξάνθης και οι λόγοι που έχει αυτά τα εχέγγυα είναι πολλοί.

Ο κυριότερος λόγος είναι γιατί η Μαίρη Τσιακίρογλου από πολύ νωρίς έμαθε να βγάζει το ψωμί μόνη της και να την τιμούν με την ψήφο τους οι χιλιάδες επαγγελματίες της πόλης που την εκλέγουν ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια πρόεδρο στην ΟΕΒΕ Ξάνθης.
Κυρίως όμως, η κυρία Τσιακίρογλου κινείτε έντιμα ως πολίτης, επαγγελματίας και συνδικαλίστρια, προσόντα που δεν περνούν απαρατήρητα από την κοινή γνώμη