Δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να καταλάβει ο Θρακιώτης διαβάζοντας αυτή την είδηση, όμως η αίσθηση ότι ΟΣΕ και κυβέρνηση για μία ακόμη φορά ταΐζουν σανό τους Θρακιώτες είναι έντονη.

Δηλαδή με ένα τραίνο την ημέρα σε ένα δίκτυο πολύπαθο και καταπονημένο από την πολυκαιρία και όχι από την χρήση, θα προσπαθήσουν να κάνουν τους Θρακιώτες να νοιώσουν ασφαλής που θα κάνουν χρήση ενός μέσου μεταφοράς που για αιώνες ήταν το ασφαλέστερο αλλά, στα χέρια ανίκανων κυβερνήσεων που τις επιλέγει ο λαός βεβαίως βεβαίως … κατάντησαν επικίνδυνα για την δημόσια ασφάλεια;

Δεν πα να “σφυρίζει” ο Μ. Αμοιρίδης που λέει ότι σε πέντε χρόνια η Θράκη θα έχει τους καλύτερους σιδηροδρόμους της Ευρώπης;

Άραγε θα ζούμε ως τότε;

Σύμφωνα με τον Γεραπετρίτη στις 22 Μαρτίου θα ξεκινήσουν εκ νέου, σταδιακά, τα δρομολόγια των τρένων, τα οποία είχαν μπει στον «πάγο», μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχησε τη ζωή σε δεκάδες αθώα θύματα.

Όπως ανακοίνωσε ο μεταβατικός υπουργός Μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης, το απόγευμα της Τρίτης (14/03), επιστρέφουν ορισμένα δρομολόγια μεταξύ των οποίων και το Ξάνθη – Αλεξανδρούπολη.

Πρόκειται για μια αμαξοστοιχία πολύπαθη, η οποία είχε τραβήξει χειρόφρενο για χρόνια ενώ μόλις προσφάτως η Hellenic Train αποφάσισε την επανεκκίνησή της.

Μήπως να αφήνατε όλοι σας το τραίνο στον πάγο και να υιοθετήσετε  τον αραμπά;

Εκεί τουλάχιστον δεν θα κινδυνεύει η ζωή των Θρακιωτών