Και οι Έλληνες στην «μαμαλίγκα» της λαθρομετανάστευσης

ΠΡΟΔΟΤΕΣ; ΑΡΓΥΡΩΝΥΤΟΙ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ «ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ» ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΗΔΗΣΗ ΤΟΥΣ;

 

«Είναι πολλά τα λεφτά Άρη». Έκφραση δηλωτική της υποχώρησης και της θυσίας ιδανικών και ηθικών αξιών στον βωμό του χρήματος, ή του άνισου αγώνα όλων των παραπάνω έναντι του μεγάλου θηρίου που κατατροπώνει και ποδοπατά τους αδύνατους στο πέρασμά του. Η φράση προέρχεται, από την ταινία του 1964 «Λόλα», του Ντίνου Δημόπουλου. Ο Σπύρος Καλογήρου απειλεί με μαχαίρι τον Νίκο Κούρκουλο. «Είναι ανάγκη να χτυπηθούμε;», ρωτάει ο Κούρκουλος. «Πολλά τα λεφτά, Άρη», απαντάει ο Καλογήρου. «Εντάξει Μαύρε».

 

Δεν θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα αυτή η φράση στους Έλληνες – ημεδαπούς- τους αναφέρει η Αστυνομία ευγενικά η θολωμένα, που συμμετέχουν στο έγκλημα της Εθνικής προδοσίας, μεταφέροντας ή διευκόλυνοντας λαθρομετανάστες να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα.

 

Μια Ελλάδα που χρόνο με το χρόνο μειώνεται ο πληθυσμός της λόγω της υπογεννητικότητας που το πολιτικό σύστημα επιτρέπει με την ανοχή, την αδιαφορία ή την προδοτική του συμπεριφορά του και είναι θέμα μιας, το πολύ δύο δεκαετιών που οι αλλοδαποί θα είναι περισσότεροι από τους ιθαγενείς.

Αυτοί λοιπόν οι προδότες που συμμετέχουν στο έγκλημα του αφελληνισμού της Χώρας, κρεμάλα τους πρέπει.

 

Αναφέρει χαρακτηριστικά η Αστυνομία.

 

Συνελήφθη ημεδαπός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Αναλυτικότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

 

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.