Ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ … ΕΡΘΟΥΝ

Σε μία άνευ προηγουμένου λογική η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ελένη Ροφαέλα πανηγυρίζει και ευχαριστεί  με δουλοπρέπεια  την ηγεσία του Υπουργείου υγείας, την στιγμή που το νοσοκομείο της Ξάνθης επί διοικήσεως της γνώρισε την μεγαλύτερη κατάρρευση και άφησε απροστάτευτους σε θέματα υγείας τους Ξανθιώτες.

Προφανώς η κ. Διοικήτρια δεν έχει αντιληφθεί ότι το πρόβλημα στην επάνδρωση του νοσοκομείου δεν οφείλετε στην έγκριση πρόσληψης από το υπουργείο, αλλά στο γεγονός ότι οι γιατροί δεν επιθυμούν να έλθουν στην Ξάνθη θεωρώντας την παραμονή τους ασύμφορη.

Η κυρία διοικήτρια παρόλα αυτά πριν δει αν οι γιατροί επιθυμούν να επανδρώσουν το νοσοκομείο της Ξάνθης, προχωρεί σε μία θριαμβευτική ανακοίνωση.

Όλοι αντιλαμβάνονται ότι η κ. διοικήτρια θέλει να αποκαταστήσει το τσαλακωμένο της προφίλ λόγω της απραξίας της και την μετατροπή ενός σύγχρονου νοσοκομείου σε Κέντρο Υγείας αστικού τύπου, υπενθυμίζει στην ανακοίνωση της ότι τελικά νοιάζεται για την υγεία των Ξανθιωτών.

Μάλλον ζει εκτός Ξάνθης και δεν ακούει τι λένε για το νοσοκομείο και την επικεφαλής του οι Ξανθιώτες.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ.

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, επιθυμεί να ευχαριστήσει την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τον Διοικητή της 4ης  Υγειονομικής Περιφέρειας, για την έγκριση στελέχωσης του Νοσοκομείου μας με πέντε (5) θέσεις ειδικευμένων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ., ενισχύοντας την δυναμικότητά μας σε ιατρικό προσωπικό.

 

Ειδικότερα εγκρίνεται η προκήρυξη των κάτωθι θέσεων: 

  • Μία (1) θέση Διευθυντή Εσωτερικής Παθολογίας
  • Μία (1) θέση Επιμελητή Β΄ Εσωτερικής Παθολογίας
  • Μία (1) θέση Επιμελητή Β΄ Αιματολογίας ή Παιδιατρικής ή Εσωτερικής Παθολογίας
  • Μία (1) Θέση Επιμελητή Β΄ Καρδιολογίας
  • Μία (1) θέση Διευθυντή Νευρολογίας

 

Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα τη θωράκιση του Νοσοκομείου μας με στοχευμένες ενέργειες, ώστε να συνεχίσει να αποτελεί το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης πρώτη επιλογή των συμπολιτών μας.

 

                                                                                       Η Διοικητής

                                                                                                     Ροφαέλα Ελένη