Αυτή είναι η εικόνα του νοσοκομείου της Ξάνθης;

Αλιεύσαμε από το διαδίκτυο αυτή την φωτογραφία και η λεζάντα κάνει λόγο για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός του νοσοκομείου της Ξάνθης.

Ο συμπολίτης μας που ανάρτησε αυτή τη φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους, αναφέρει ξεκάθαρα όμως ότι η συγκεκριμένη φωτώ είναι από το νοσοκομείο.

Η αναφορά μας στην φωτογραφία δεν έχει κανέναν σκοπό να εκθέσει το νοσοκομείο και λαμβάνοντας υπόψη την ανωνυμία του συμπολίτη μας που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα την φωτογραφία, θα πούμε απλά στην διοικήτρια η οποία έχει αποτύχει παταγωδώς να στηρίξει υγειονομικά την Ξάνθη, να το λάβει υπόψη της γιατί αυτή η σκουριά μπορεί να χειροτερέψει την κατάσταση ενός ασθενούς.

Παρόλο που την φωτογραφία την ανάρτησε γνωστός συνδικαλιστής της Ξάνθης που αναφέρει ότι η πηγή του είναι μέσα από το νοσοκομείο, δεν λαμβάνουμε υπόψη την όποια ανάρτηση του. Όμως, μαρτυρίες μέσα από το νοσοκομείο αναφέρουν ότι υπάρχει ξενοδοχειακός εξοπλισμός σε χειρότερη μοίρα.

Εμείς ως πολίτες και όχι ως δημοσιογράφοι, θα παρακαλέσουμε την κυρία διοικήτρια, αν υπάρχει αυτή η εικόνα στο νοσοκομείο το οποίο ταλαιπωρεί κατά κόρον τους πολίτες της Ξάνθης, ζητούμε να επιληφθεί προσωπικά για να αμβλύνει έστω και σε αυτό το σημείο την άσχημη εικόνα του νοσοκομείου της Ξάνθης.