Δουλέμποροι  κυκλοφορούν στην Θράκη με πλαστές ταυτότητες

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

 

Σχεδόν ρουτίνα κατάντησε, σύμφωνα με αστυνομική πηγή μας, το θέμα των πλαστών εγγράφων ταυτοποίησης που χρησιμοποιούν οι αλλοδαποί δουλέμποροι και επιβεβαιώνεται με την τελευταία σύλληψη του αλλοδαπού δουλέμπορου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας συνελήφθη αλλοδαπός δουλέμπορος  όπου εκτός από τους λαθρομετανάστη που μετέφερε παράνομα είχε και πλαστή Αστυνομική Ταυτότητα και δίπλωμα που τα εφοδιάστηκε από την Ιταλία πλαστή ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης.

 

Συνελήφθησαν  το βράδυ του Σαββάτου στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης δύο αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και πλαστογραφία κατά περίπτωση.

 

Αναλυτικότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν δράστη – διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έναν (1) μη νόμιμο μετανάστη που κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας και μία πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης, ιταλικών αρχών, τα οποία και κατασχέθηκαν.