Ενωμένη αντιπολίτευση : Συμμετέχουμε – Στηρίζουμε το Νοσοκομείο μας

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Μετά την πολιτική νίκη κατά του δημάρχου της Ξάνθης με την ακύρωση της συναυλίας του FY ή όπως αλλιώς λένε τον «καλλιτέχνη» που κάλεσε και πλήρωσε ο δήμαρχος και οι στενοί του συνεργάτες από το υστέρημα των Ξανθιωτών για να μετατρέψει την Θρακική Λαογραφική Παράδοση σε οίκο ανοχής, ο Σ. Μελισσόπουλος και οι συνεργαζόμενες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, με τον αέρα του νικητή της συγκεκριμένης μάχης, πλέον, στέλνουν  εμμέσως πλην σαφώς το μήνυμα στον δήμαρχο και τους αδιάφορους όμοιους, λάτρεις της εξουσίας, ότι όταν ο λαός θέλει, μπορεί.

Με την πρόσκληση – ανακοίνωσή τους, καλούν τον λαό της Ξάνθης στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στο νοσοκομείο της Ξάνθης.

Είναι γεγονός πώς ο λαός με την συμμετοχή του,  ανατρέπει τις σε βάρος του ανεπιθύμητες καταστάσεις όπως η κατάντια του νοσοκομείου της Ξάνθης. Τον καλούν   να συμμετάσχει  στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνει το Σωματείο των εργαζομένων και στηρίζει η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης για να πιέσουν για λύσεις των προβλημάτων  στην δευτεροβάθμια υγεία.

Πιθανότατα οι συνεργαζόμενες παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δήμου Ξάνθης, μέσα από αυτήν την κίνηση, προσπαθούν να στείλουν το μήνυμα ότι το νοσοκομείο της Ξάνθης και η δημόσια υγεία δεν μπορεί να είναι πολιτικό προϊόν, θέλοντας να υπενθυμίσουν στον Μ. Τσέπελη τις γεννήτριες οξυγόνου που σε συνεργασία με τους προξενικούς και για πολιτικό όφελος “πάσαρε” στο νοσοκομείο της Ξάνθης, με συνεργό την διοικήτρια, λέγοντας του εμμέσως πλην σαφώς ότι τις πολιτικές αμαρτίες τις πληρώνουν οι πολίτες.

Ποιο συγκεκριμένα οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Πολίτες της Ξάνθης, αποδείχθηκε περίτρανα ότι διαθέτουμε δύναμη και όταν θέλουμε μπορούμε να ανατρέψουμε καταστάσεις!!

Την Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης, ανταποκρινόμαστε και συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης και στηρίζει η ΑΔΕΔΥ.

Το Νοσοκομείο μας έχει περιέλθει σε αδιέξοδο, με τη ΜΕΘ κλειστή και τις κλινικές αποδεκατισμένες από έλλειψη προσωπικού. Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των υγειονομικών δεν επαρκούν για να διασφαλίσουν την υγεία όλων μας.

Πρέπει να είμαστε εκεί!!

 

Μελισσόπουλος Σάββας

Χατζηθεοδώρου Γιώργος

Λύρατζης Πασχάλης

Παπαδόπουλος Βασίλης

Σε συνομιλία μας με στελέχη των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, για τον φόβο ότι μπορεί να κατηγορηθούν για «καπέλωμα» της κίνησης αυτής και ίσως  να την εκμεταλλευτή πολιτικά η διοίκηση του δήμου και ο Μ. Τσέπελης , η απάντηση ήταν ίδια και λιγόλογη. «Είμαστε Ξανθιώτες και όπως όλοι οι Ξανθιώτες θέλουν υγεία για τους ίδιους και τα παιδιά τους, το ίδιο θέλουμε και εμείς και θα στηρίξουμε τον οποιοδήποτε Ξανθιώτη, ανεξάρτητα αν ανήκει σε κάποια παράταξη ή όχι.