Κινδυνολόγοι οι γιατροί του Νοσοκομείου, του Ιατρικού Συλλόγου και η ΑΔΕΔΥ σύμφωνα με την Διοικήτρια

… εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν

Σε δηλώσεις της σε τοπικό μέσα ενημέρωσης η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Ροφαέλα αποκαλεί τους ιδιώτες γιατρούς και την ΑΔΕΔΥ μετά την συνάντηση των φορέων που πραγματοποιήθηκε στο ΕΒΕ Ξάνθης, κινδυνολόγους.

Με λίγα λόγια η κυρία Ροφαέλα βλέπει περίπου ως εχθρούς του νοσοκομείου της Ξάνθης όλους τους επιστήμονες του ίδιου του νοσοκομείου, τους γιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου και φυσικά την ΑΔΕΔΥ δηλώνοντας αναρμόδια για τις προσλήψεις και μάλιστα σημειώνει ότι το Υπουργείο ότι και αν ζητήσει το νοσοκομείο της Ξάνθης ικανοποιεί αμέσως  κάθε αίτημά του αλλά δυστυχώς, δεν έρχονται οι γιατροί να υπηρετήσουν επικουρικά ή μόνιμα λόγω ότι η Ξάνθη είναι στην επαρχία.

Περί εισηγήσεως κινήτρων για να στελεχωθεί το νοσοκομείο ούτε συζήτηση, αλλά όμως όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, το νοσοκομείο της Ξάνθης θα απορροφήσει από το ΕΣΠΑ συνολικά 7 εκατομμύρια ευρώ για την αναβάθμισή του.

Με λίγα λόγια εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν. (Όπου καράβια, πιθανός κίνδυνος επιβάρυνσης της υγείας των Ξανθιωτών).

Τέλος όπως σημείωσε η κυρία διοικήτρια η παθολογική λειτουργεί κανονικά με επικουρικούς γιατρούς.

Άρα όλα καλά όλα ανθηρά όπως ακούγεται σε μία ατάκα του παλιού ένδοξου ελληνικού κινηματογράφου ή οι γιατροί της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου της Ξάνθης, οι γιατροί του Ιατρικού Συλλόγου της Ξάνθης, η ΑΔΕΔΥ Νομού Ξάνθης και οι Ξανθιώτες που σταυροκοπιούνται κάθε μέρα μην πάνε στο Νοσοκομείου δεν έχουν «σώας τα φρένας» και θέλουν το κακό της διοικήτριας του νοσοκομείου της Ξάνθης και την διασύρουν δεξιά και αριστερά υποβαθμίζοντας το έργο του.