Επίσημη δήλωση διεκδίκησης του δήμου Αβδήρων από τον Δ. Δόντσο

Με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΒΔΗΡΑ- ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ διεκδικεί πλέον και επίσημα την διοίκηση του δήμου Αβδήρων στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον  προσεχή  Οκτώβριο, παρόντος έτους.
Φίλες και Φίλοι,
εδώ και μερικούς μήνες ξεκινήσαμε ένα διάλογο ειλικρινή και δημιουργικό.
Η συμμετοχή σας σε αυτή την συζήτηση ήταν ενθαρρυντική και μέσα από αυτή φάνηκε καθαρά η ανάγκη δημιουργίας μιας παράταξης που να εκφράζει, να εκπροσωπεί και να υπηρετεί όλες και όλους. Η ενασχόληση μου με την Τοπική αυτοδιοίκηση από την θέση του νομαρχιακού συμβούλου Ξάνθης και μετέπειτα δημοτικού  και τώρα περιφερειακού συμβούλου Αν. Μακεδονίας-Θράκης , μου έδωσε τα απαραίτητα εφόδια και την γνώση , ώστε να κατανοήσω τις ανάγκες και τα μεγάλα προβλήματα και να ανταποκριθώ στην νέα πρόκληση για το Δήμο Αβδήρων , σε μία πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία. Η ειλικρίνεια, η φιλική διάθεση και η αγάπη σας, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μας να προχωρήσουμε και να δημιουργήσουμε μαζί, αυτή τη νέα πρόταση για το Δήμο Αβδήρων. Ένα ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό , μία συμμαχία φιλίας πολιτών. 
Αποφασίσαμε λοιπόν να συμμετέχουμε  όλοι μαζί σε έναν αγώνα με αξιοπρέπεια και αξιοπιστία, καθαρές και ειλικρινείς θέσεις, αλλά και με φίλια αισθήματα ενότητας και δικαιοσύνης, απέναντι επαναλαμβάνω σε όλους τους πολίτες με σεβασμό , χωρίς εμπάθεια ,διακρίσεις και προκαταλήψεις.
Συνεχίζουμε καθημερινά τον διάλογο, την συνεχή αναζήτηση για καλύτερη εκπροσώπηση και προοπτική στο Δήμο Αβδήρων, με απώτερο στόχο να  αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας, φυσικά, πολιτιστικά και  πολιτισμικά  που είναι πολλά και για να ξεφύγουμε από την απραξία της υπάρχουσας σημερινής δημοτικής αρχής. Να δημιουργήσουμε μαζί ένα όραμα ανάπτυξης και προοπτικής, με τις νεότερες γενιές μπροστά, που όλα αυτά τα χρόνια παραμένουν στο περιθώριο χωρίς την δική τους συμμετοχή, άπραγες , άφωνες και μουδιασμένες . 
Να εκπροσωπηθούν και να ακουστούν επιτέλους όλες οι απόψεις . Να βρεθούμε σε μία κοινή πορεία ανάπτυξης με τις προτάσεις σας.
Όλες και όλοι μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με δύναμη και εμπιστοσύνη όπως όλα αυτά τα χρόνια που γνωριζόμαστε. 
Μαζί ανοίγουμε μια νέα αναπτυξιακή προοπτική στον Δήμο μας. 
Για την παράταξη 
ΑΒΔΗΡΑ – ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Ο επικεφαλής – Δημήτρης Δόντσος 
ΓΚΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ