Δήλωση υποψηφίου βουλευτή ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Οδυσσέα Βουρβουκέλη

Μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στην Ξάνθη, ζητήσαμε μία δήλωση από τον υποψήφιο βουλευτή Ξάνθης  Οδυσσέα Βουρβουκέλη, ενός πετυχημένου επιχειρηματία της Ξάνθης, ενός περιφερειακού συμβούλου που τίμησε επάξια την εμπιστοσύνη των Ξανθιωτών και υποψηφίου βουλευτή πλέον της Ξάνθης.

Απευθυνόμενος προς τους Ξανθιώτες, ξεκίνησε την δήλωση υποψηφιότητάς του με τις λέξεις: Συνέπεια, Πρόοδος, Ευθύνη. Λέξεις που συνοδεύουν την πορεία του στην κοινωνία, στο επιχειρείν στην πολιτική.

Διαβάστε την λιτή δήλωση του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Οδυσσέα Βουρβουκέλη:

Συνέπεια, πρόοδος και ευθύνη. Με αυτό το τρίπτυχο αξιών ξεκινά ένας δύσκολος αλλά ωραίος αγώνας για να διαλύσουμε πάνω από τον πολιτικό «ουρανό» της χώρας μας, τα σύννεφα της τοξικότητας με την οποία φροντίζουν να την τροφοδοτούν καθημερινά Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτό τον αγώνα έχω την τιμή να συμμετέχω κι εγώ. Στις γραμμές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Στις γραμμές του Κινήματος που άλλαξε προς το καλύτερο τις τύχες του τόπου και δεν φοβήθηκε να πάρει δύσκολες αποφάσεις αναλαμβάνοντας ευθύνες την ώρα που άλλοι κρύβονταν πίσω από εύκολη δημαγωγία.

Και σήμερα που Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ καταφεύγουν στην πατριδοκαπηλεία και τον λαϊκισμό, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έρχεται ξανά κοντά στον λαό με πρόγραμμα και όραμα για την επόμενη μέρα.

Η ηγεσία και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με τίμησαν με μια θέση στο ψηφοδέλτιο του νομού Ξάνθης. Με μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ιδιαίτερης πατρίδας μου που με γεμίζει ευθύνη αλλά και διάθεση να αγωνιστώ για τον τόπο μου από ακόμα ένα μετερίζι.

Βήμα – βήμα θα ανεβάσουμε ξανά την Ξάνθη μας εκεί που της πρέπει. Ο μαρασμός και τα προβλήματα πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν για την τόσο κρίσιμη περιοχή της χώρας μας.

Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είναι ψήφος ευθύνης, ψήφος αλλαγής, ψήφος για μια καλύτερη επόμενη ημέρα. Είμαι σίγουρος πως με την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου θα πάμε μαζί την Ξάνθη μας ψηλά!