Η ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ

Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ «ΔΟΥΛΕΜΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

 

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

 

Όσο για την έλλειψη εργατικών χεριών γης, να πληρωθούν κανονικά οι Έλληνες εργάτες και να πάψει το κράτος να προσπαθεί να πείσει την κοινή γνώμη για την αναγκαιότητα παραμονής των λαθρομεταναστών στην Χώρα.

 

Και για να σταματήσει αυτή η ιστορία, η πολιτεία πρέπει να στείλει το μήνυμα σε όλα τα κανάλια μεταφοράς λαθρομεταναστών,  ότι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι και ότι εδώ τηρούνται οι νόμοι.

Και ο πρώτος νόμος που πρέπει να τηρείτε είναι ότι όποιος έρχεται παράνομα στην Χώρα, πρέπει να δικάζεται άμεσα για το έγκλημα της παραβίασης των συνόρων και φυσικά, αφού εκτίσει την ποινή του να απελαθεί ή απλά να απελαθεί πάραυτα.

Το ότι συνελήφθη ακόμη ένας αλλοδαπός που μετέφερε 5 λαθρομετανάστες, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, δεν σημαίνει τίποτε για το Εθνικό θεμα της αλλοίωσης του πληθυσμού και την κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας.

 

Άρα η πολιτεία, θα πρέπει να πάψει να κωλυσιεργεί, να πάψει να προστατεύει την γραφειοκρατία σε αυτό το καυτό Εθνικό ζήτημα και απλά να προστατεύσει την Ελλάδα και τους Έλληνες Πολίτες.

 

Πριν κάποιοι βιαστούν να μας χαρακτηρίσουν ακραίους, καλό  θα ήταν να ρίξουν μια ματιά στα στοιχεία.

Επειδή όμως για κάποιο περίεργο λόγο είναι «πειραγμένα», η πολιτεία μιλά για 1 εκ. λαθρομετανάστες, κάποιοι τους ανεβάζουν στα 3 εκατομμύρια,  ας κάνουν  μία βόλτα όχι μόνο στα αστικά κέντρα, αλλά και στην επαρχία για να δουν πόσους ιθαγενής θα συναντήσουν.

Ας κάνουν επίσης τον κόπο να ρίξουν μία ματιά και να συγκρίνουν τους χρόνους πριν την επέλαση των λαθρομεταναστών στα θέματα της αύξησης της εγκληματικότητας και τέλος, ας ρωτήσουν τον εαυτό τους και με το χέρι στην καρδιά, να πουν  αν νοιώθουν ασφαλείς για τον εαυτό

τους και την οικογένεια τους.

 

Και τέλος, αυτή η καραμέλα της έλλειψης των εργατικών χεριών, θα πρέπει κάποιος από την πολιτεία να πει σε αυτούς τους 5-10 «χωραφάδες» να πληρώσουν κανονικό μεροκάματο και το εργόσημο στους Έλληνες εργάτες γης και να αφήσουν τα «τερτίπια» του φτηνού μεροκάματου με τις πλάτες του κράτους, που και αυτό για τούς δικούς του λόγους, μέσα από τα πληρωμένα μεγάλα κανάλια, προσπαθεί εναγωνίως – για περίεργους λόγους – (και διαχρονικά και με όλες τις κυβερνήσεις) να πείσει την κοινή γνώμη για την παραμονή στην Χώρα μας των λαθρομεταναστών, περίπου ως σωτήρες της αγροτικής οικονομίας.

Φτάνει πια το δούλεμα.