Τα στοιχεία δείχνουν αυτοκτονία του 35χρονου

Πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι από την αυτοκτονία του 53χρονου συμπολίτη μας, άλλο ένα παρόμοιο γεγονός ήρθε να ταράξει την Ξάνθη και δυστυχώς αυτή τη φορά πρόκειται για έναν 35χρονο, έναν νέο άνθρωπο.

Σύμφωνα με τις πηγές μας  ο 35χρονος έμενε πάνω από τον πατέρα του σε μία γκαρσονιέρα και επειδή είχε να τον δει μερικές ημέρες, ο πατέρας προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα και επειδή δεν απαντούσε κανείς, κάλεσε κλειδαρά, ειδοποιήθηκε και η αστυνομία και αντίκρυσαν την εικόνα που παρέπεμψε σε αυτοκτονία.

Γείτονες αναφέρουν ότι εργάστηκε ένα διάστημα ως ντελιβεράς σε γνωστό μαγαζί της Ξάνθης. Η αστυνομία οδηγήθηκε στο συμπέρασμα ότι ο νεαρός προετοίμασε την διαδικασία αφού βρέθηκε και η σκάλα και σταθεροποίησε την «κατάσταση», δένοντας γερά από τα ντουλάπια της κουζίνας, δίνοντας έτσι τέλος στην ζωή του.

Σύμφωνα πάντοτε με τις πηγές μας, εκ πρώτης όψεως, τα στοιχεία αποκλείουν εγκληματική ενέργεια παρόλα αυτά, όλα τα δεδομένα ερευνώνται.

Είναι άξιο αναφοράς ότι από τα κοινωνικά δίκτυα που έλεγξαν οι αστυνομικές αρχές, δεν εμφανίζονται στοιχεία που να οδηγούν στο άσχημο τέλος, παρόλο που πληροφορίες μας λένε ότι  έχριζε παρακολούθησης από ειδικούς.

Όπως και αν έχει το όλο θέμα άλλος ένας νέος Ξανθιώτης, χάθηκε από την ζωή.