Τι θα κάνει ο Σερραίος Λοίζος; Θα ακολουθήσει τα βήματα του Στράτου Σερραίου πατέρα;;

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Κοντού με τίτλο «Αγροτική Πολιτική στην Πράξη» μεταξύ των παρόντων ήταν και ο Σεραίος Λοίζος της γνωστής επιχείρησης Υδραυλικά είδη υγιεινής όπου με έδρα την Ξάνθη, δραστηριοποιείται σχεδόν σε ολόκληρη την Βόρειο Ελλάδα.

Η αλήθεια είναι ότι Λοίζος, πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Κυνηγών Ξάνθης, λόγω φόρτου εργασίας δεν πολυσυχνάζει στις διάφορες εκδηλώσεις όμως, φαίνεται ότι η εκδήλωση του Α. Κοντού τον «κέντρισε». Με δεδομένες τις στενές οικογενειακές σχέσεις – λόγω του Στράτου πατέρα – είναι πάρα πολύ καλές, προφανώς ο Λοίζος, τίμησε με την παρουσία του την συγγραφή ενός πολύ χρήσιμου «εργαλείο» για την αγροτική πολιτική του πρώην υπουργού Α. Κοντού.

Άρα ο πιθανώς λόγος της παρουσίας του εκεί είναι ίσως επαγγελματικός,  με δεδομένο ότι η επιχείρηση του ασχολείται και με τις Γεωργικές Εφαρμογές.

Στο παρελθών είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ανακατευτεί με την πολιτική και με δεδομένο πάντοτε τις πολλές προτάσεις που δέχθηκε να συμμετάσχει σε δημοτικές παρατάξεις που διεκδικούσαν τον δήμο Ξάνθης στο παρελθών, ίσως δεν θα είχε πολιτική χροιά η παρουσία του στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Ελισσώ την περασμένη Παρασκευή.

Μέχρι σήμερα ο Σεραίος Λοίζος αρνήθηκε ευγενικά κάθε πολιτική πρόταση που του έγινε σχεδόν από όλες τις παρατάξεις που διεκδικούσαν και ξανά διεκδικούν τον δήμο της Ξάνθης.

Γνωρίζουμε εξ ιδίων ότι τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για τον Στράτο Κοντό που ελπίζει να αλλάξει πράγματα στην πόλη.

Πέρα από αυτό, δεν γνωρίζουμε αν θα συμμετάσχει ενεργά στο πλευρό του Στράτου Κοντού ή θα στηρίξει την υποψηφιότητα του.