Ο Ναστραδίν χότζα, ο γάιδαρος που μόλις έμαθε στην πείνα ψόφησε και ο ντόπιος  πληθωρισμός

Υπομονή μπόρα είναι και θα περάσει;;;

Σύμφωνα με αυτά που είπε ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στην συνέντευξη του όπου επικαλέστηκε  τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ είπε ότι δείχνουν αποκλιμάκωση περίπου 2 μονάδες κάτω από την Ε.Ε. πράγμα που σημαίνει ότι όλοι πρέπει να κάνουμε υπομονή και άλλωστε οι ΄Έλληνες από την μεταπολίτευση και μετά, το μόνο που κάνουν είναι να σφίγγουν το ζωνάρι και χωρίς να θέλω να πω κάτι κόντρα σε αυτό που είπε ο Πρωθυπουργός, θυμήθηκα την ιστορία του Ναστραδίν χότζα ο οποίος μόλις έμαθε τον γάιδαρό του, για λόγους οικονομίας, να ζει χωρίς κριθάρι επειδή εκείνη την περίοδο ήταν πολύ ακριβό, ψόφησε και κυκλοφορεί στην πιάτσα το παράπονο του Ναστραδίν Χότζα που έλεγε: «Μόλις ο γάιδαρός μου έμαθε να κάνει οικονομία ψόφισε».

Ελπίζω μόνο και οι νεοέλληνες να μην πεθάνουν από την ασιτία μόλις μάθουν να ζουν συντηρητικά.

Το ευτύχημα είναι ότι αν μετά τον κ. Μητσοτάκη ακολουθήσει ο Τσίπρας, όπως μαθαίνουμε, με έναν νόμο και ένα άρθρο θα καταργήσει τον πληθωρισμό και έτσι δίνει μία αχτίδα φωτός στους πεινασμένους Έλληνες που ακριβοπληρώνουν το πολιτικό σύστημα για να είναι αυτοί φτωχοί.

Τώρα όσο για το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη από ότι καταλαβαίνουμε αν εκλεγεί το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία θα έρθει και ο λαός α λα Παπανδρέου, οπότε αντιλαμβάνεται κάποιος ότι τα οικονομικά σαλτανάτια του νέοΠΑΣΟΚ, θα τα πληρώσουν τα δισέγγονά μας.

Όχι που θα γλύτωναν τα δισέγγονά μας και θα ζούσαν καλύτερα από τους ανθρώπους που θα κρατήσουν ζωντανές τις γενιές των Ελλήνων άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους.

Υπάρχει βέβαια και κάτι που όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων, ακόμα και ο Κουτσούμπας που συμφωνούν σε ένα.

Να μείνουν οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα και οι Έλληνες ή να φύγουν ή να γίνουν μετανάστες στην Ελλάδα.

Α.Π.