Τα “γενέθλια” της ΡΟΔΟΠΗΣ, η κοπή της πίτας το μενού στον Απόλλωνα και τα αναψυκτικά ΚΛΙΑΦΑ

Όπως μας είπε στέλεχος της ΡΟΔΟΠΗΣ, το μενού των καλεσμένων στην εκδήλωση της κοπής της πίτας στην γνωστή αίθουσα εκδηλώσεων Απόλλων στην Ξάνθη, το επιμελήθηκε ο ίδιος ο πρόεδρος κος Σαράντης ο οποίος όπως μας είπε συνεργάτης της εταιρείας, η εντολή του ήταν να βρεθεί στο τραπέζι των καλεσμένων ότι εκλεκτότερο υπάρχει, πράγμα που έγινε.
Εννοείτε ότι στο μενού προστέθηκαν όλα τα προϊόντα της ΡΟΔΟΠΗΣ αλλά και της μητρικής εταιρείας ΟΛΥΜΠΟΣ που εδρεύει στα Τρίκαλα και εννοείτε ότι το επιδόρπιο ήταν γιαούρτι με μέλι.
Εκείνο όμως που πραγματικά με γύρισε 45 χρόνια πίσω ήταν τα αναψυκτικά ΚΛΙΑΦΑ.
Τα αναψυκτικά ΚΛΙΑΦΑ τα γνώρισα το 1978 στα Τρίκαλα όταν για προσωπικούς λόγους βρέθηκα στην πόλη της Θεσσαλίας, με την ίδια χαρακτηριστική γεύση. Τότε, η στενή συνεργάτης της ΡΟΔΟΠΗΣ μου είπε ότι ο ΟΛΥΜΠΟΣ αγόρασε και τον ΚΛΙΑΦΑ.

Τα αναψυκτικά ΚΛΙΑΦΑ μου ξύπνησαν μνήμες από τα παλιά και δοκιμάζοντας την ίδια γεύση όπως πρίν από 45 χρόνια, τότε καταγράφηκε στο μυαλό μου ο επαγγελματισμός των αδελφών Σαράντη.

Ναι οι άνθρωποι πραγματικά δημιουργούν. Δεν καταστρέφουν γνώσεις και παραδόσεις στον βωμό του κέρδους.

Άλλωστε αν κρίνουμε από το γεγονός ότι οι αδελφοί Σαράντη άφησαν την ίδια ποιότητα των προϊόντων της ΡΟΔΟΠΗΣ, τότε ο μέσος πολίτης αντιλαμβάνεται ότι η χώρα αυτούς τους επενδυτές χρειάζεται που σέβονται αρχές, ηθικές και το περιβάλλον. Εύγε.