Ο Σ. Τσιλιγγίρης στον ετήσιο χορό  του «ΛΕΠΕΝΙΩΤΗ»

Με ανάρτηση του στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ Σ. Τσιλιγγίρης γνωρίζει στους συμπολίτες μας ότι παραβρέθηκε στον χορό του Συλλόγου των Σαρακατσάνων της Ξάνθης «ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από την άγρα ψήφων, λόγω προεκλογικής περιόδου, ο βουλευτής της Ξάνθης, είναι στην καταγωγή του Σαρακατσάνος και προφανώς εκεί οφείλει και προσδοκά εκ νέου την εκλογή του, ανεξάρτητα από το παραγόμενο ή όχι έργο, προς όφελος του νομού.

Όπως και να έχει το θέμα, τίμησε με την παρουσία του  σαν θεσμικό πρόσωπο του νομού τους Σαρακατσάνους της Ξάνθης.

Στο μόνο που θα συμφωνήσουμε μαζί του είναι ότι ο πρόεδρος του «ΛΕΠΕΝΙΩΤΗ» Γιώργος Μπίκος και ακούραστος είναι και παράγει πολιτισμό.

Ο Σ. Τσιλιγγίρης αναφέρει στην ανάρτηση του στο facebook.

Με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση και παρευρέθηκα στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Σαρακατσάνων Ξάνθης ο «ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ».

 

Ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση για μένα η στιγμή της βράβευσης του αγαπητού συναδέλφου και φίλου, Καρδιολόγου Αθανασίου Πλατή για την πολύτιμη προσφορά του στην επιστήμη και την κοινωνία.

Συγχαίρω τον αγαπητό και ακούραστο Πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Μπίκο, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Συλλόγου για την άψογη διοργάνωση και τους εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο που επιτελούν για τη διάσωση και διάδοση της παράδοσης μας.