“Παύεται” ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν; Την είδηση μετέδωσε το MEGA πριν από λίγο

 

Φαίνεται ότι είναι θέμα ημερών η παύση από τα καθήκοντά του για τον δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, που τόσο ταλαιπώρησε το Δήμο του και δυσφήμισε την περιοχή   με τις ενέργειές του.

Τις απολύσεις εργαζομένων με την κατηγορία ότι είναι “τρομοκράτες”-Γκιουλενιστές, τις παύσεις Αντιδημάρχων και την ανάληψη όλων των εξουσιών από τον ίδιο. Όπως αποκάλυψε χθες  στην εκπομπή Live News του MEGA του Νίκου Ευαγγελάτου η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή, το Υπουργείο Εσωτερικών σε συνεργασία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράλης, φαίνεται ότι προχωρούν σε παύση του Δημάρχου, του οποίου οι πρόσφατες αποφάσεις για τους υπαλλήλους και τα Νομικά Πρόσωπα έχουν ούτως ή άλλως σχεδόν στο σύνολό τους ανακληθεί από το υπουργείο Εσωτερικών και δεν ισχύ0υν.

Στην επίσπευση των διαδικασιών έπαιξε σημαντικό ρόλο και η αδυναμία θέρμανσης των σχολείων του Δήμου αφού δεν λειτουργούν οι σχετικές Επιτροπές του Δήμου με ευθύνη του Οντέρ Μουμίν.

 

Βέβαια στην εκπομπή ακούστηκαν και σοβαρές αιχμές για το πρόσωπο του Δημάρχου που στο συγκεκιριμένο θέμα τα πράγματα δεν είναι όπως τα ανέφερε ο Νίκος Ευαγγελάτος, αλλά το παρασκήνιο των συγκεκριμένων προκλητικών ενεργειών του δημάρχου Ιάσμου, έχει άλλη αφετηρία και στόχο.

Μένει να δούμε αν το ρεπορτάζ επιβεβαιωθεί και φυσικά ποια είναι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί στην συγκεκριμένη περίπτωση που από μόνη της αποτελεί μοναδική ως προς την διάστασή της στα αυτοδιοικητικά χρονικά της περιοχής .

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ MEGA