Το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗ έκοψε την πίτα του

 

Το απόγευμα της Πέμπτης το ΙΚΤΕΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, με πρωτοβουλία της υπεύθυνης Γιάννας Καλαιτζή, σε γνωστό εστιατόριο στην παλιά πόλη, έκοψε την πατροπαράδοτη πρωτοχρονιάτικη πίτα,  σε μία λιτή εκδήλωση, παρουσία του προσωπικού και των οικογενειών του.

Σε μία οικογενειακή ατμόσφαιρα, έτσι ακριβώς όπως λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια η εταιρεία, οι εργαζόμενοι με τις οικογένειες τους αντάλλαξαν ευχές και απόλαυσαν την ζεστή ατμόσφαιρα του εστιατορίου.

Η κυρία Γιάννα Καλαιτζή, υπεύθυνη και επικεφαλής του ανθρώπινου δυναμικού, δεσμεύθηκε ότι και το 2023 το ΙΚΤΕΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗ θα προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες που προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια, αξιόπιστα, ποιοτικά και φυσικά με τον προσήκοντα σεβασμό στους πολίτες αλλά και την ασφάλεια στις μετακινήσεις τους.

Ευχήθηκε ξεχωριστά στους επαγγελματίες οδηγούς που εμπιστεύονται τα «εργαλεία» της δουλειάς τους στον έλεγχο και την εγγύηση ασφάλειας από το έμπειρο προσωπικό.

Τέλος στις οικογένειες των εργαζομένων ευχήθηκε οικογενειακή γαλήνη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Στο 3ο χιλ. Ξάνθης – Καβάλας λειτουργεί απο το 2008 το Ι.ΚΤΕΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, ανεπτυγμένο σε έκταση 4000 τ.μ.

Υπάρχουν δυο (2) υπερσύγχρονες γραμμές ελέγχου CARTEC Αυτοκινήτων και Βαρεών Οχημάτων με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα και όργανα ελέγχου,όπως επίσης και μια υπερσύγρονη γραμμή ελέγχου δικύκλων.

Η εξυπηρέτηση είναι άμεση από τη γραμματεία και το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, που εγγυάται τον καλύτερο δυνατό τεχνικό έλεγχο για το αυτοκίνητό σας.

Για την ευχάριστη και άνετη παραμονή σας δημιουργήσαμε μια αίθουσα με οικείο περιβάλλον, με μεγάλη τηλεόραση αλλά και άμεση οπτική στις γραμμές ελέγχου για να παρακολουθείτε την πορεία του αυτοκινήτου σας.

Ωράριο λειτουργίας

Το Ι.ΚΤΕΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗ αποσκοπώντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο:

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:00 – 16:00 (τελευταίο ραντεβού)