Οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται

Ψάχνουμε στο τηλέφωνο εδώ και δύο βδομάδες τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γ. Μπούτο αλλά … φωνή «βοώντος εν τη ερήμω».

Πραγματικά από την ώρα που «έσκασε» το θέμα της Χαριτωνίδου, ψάχνουμε στο τηλέφωνο τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Μπούτο, αλλά ή μας «γείωνε» και ακύρωνε τις κλήσεις μας ή δεν απαντούσε.

Ο λόγος που φυσικά καλούσαμε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιάννη Μπούτου, ήταν ότι η κα Χαριτωνίδου ήταν και αντιπρόεδρος του ΔΣ και από την στιγμή που προγραμματιζόταν, μετά από την δήλωση του Σ. Μελισσόπουλου η διαγραφή της, τι θα γινόταν με την θέση της αντιπροέδρου την οποία κατέλαβε κάτω από την ομπρέλα της παράταξης της.

Προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με τον πρόεδρο, ξαναπροσπαθήσαμε σχεδόν επί 2 εβδομάδες και ξαφνικά βλέπουμε την δήλωση του αναφορικά με την τύχη της αντιπροεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σε γνωστό τοπικό μέσο ενημέρωσης που έχει ευνοηθεί «τα μάλα» από την διοίκηση Μ. Τσέπελη.

Συμπέρασμα, οι μεγάλες οι αγάπες δεν ξεχνιούνται. Μπράβο κύριε Πρόεδρε. Πάντοτε λέγαμε ότι δεν ταιριάζεις στον συρφετό που απαρτίζει τον Μ. Τσέπελη αλλά… φαίνεται πώς οι μεγάλες οι αγάπες επισκιάζουν ακόμη και την διαφορά.

Και για να τελειώνει το μουχαμπέτι. Αδιαφορούμε αν μας αγαπούν ή όχι. Όμως θα πρέπει κάποιοι που παριστάνουν τους σωτήρες του τόπου και όσο το «παλεύουν», ο κόσμος τους σέβεται γιατί έχουν θεσμικό πόστο, είναι καλό οι «θεσμικοί» με την σειρά τους να σέβονται και την δουλειά των ανθρώπων που προσπαθούν μέσα από ένα κλειστό «κύκλωμα» εξουσίας στον δήμο Ξάνθης, να ενημερώσουν τον κόσμο που στηρίζει τα μέσα ενημέρωσης που δεν είναι δεμένα σε «άρματα» και δεν έχουν υποχρεώσεις σε αυτά