Η αδιαφορία  «σβερκώθηκε» στους Ξανθιώτες

Με αφορμή την ερώτηση προς τον δήμαρχο από την παράταξη του Σ. Μελισσόπουλου αναφορικά με τις διαβάσεις των πεζών και όχι μόνο μπροστά ή κοντά στα σχολεία, ανοίγει μία συζήτηση που κρατάει κοντά τρία χρόνια, από τότε δηλαδή που ανέλαβε την διοίκηση του ο δήμου η ομάδα του Μ. Τσέπελη.

Ειλικρινά δεν γνωρίζω αν ακρίβυνε το άσπρο χρώμα που βάφονται οι διαβάσεις, κάποιοι μάλιστα μας είπανε ότι είναι ειδικό χρώμα και άρα έχει ειδική τιμή, άσχετα μετά από 3 μήνες εξαφανίστηκε από την άσφαλτο και το ψάχναμε όλοι – οδηγοί και πεζοί με το μακαρόνι, όμως είναι τρελό να μην υπάρχουν διαβάσεις πεζών μέσα στην πόλη όταν οι δήμαρχοι του Νομού Ξάνθης ειδικά μπροστά στα σχολεία και στο πιο απομακρυσμένο χωριό έβαλαν ένα κιλό χρώμα για να φτειάξουν τις διαβάσεις των πεζών.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η έλλειψη διαγραμμίσεων για τις διαβάσεις των πεζών, μετά από τρισίμιση χρόνια στο τιμόνι της διοίκησης του δήμου από την σημερινή δημοτική αρχή, δεν είναι ούτε το κόστος, ούτε η έλλειψη «τεχνογνωσίας», ούτε ο χρόνος. Είναι η αδιαφορία που εγκαταστάθηκε στον σβέρκο των Ξανθιωτών.

Αδιαφορία ακόμη και για την ζωή των δημοτών.

Μάλιστα είναι άξιο αναφοράς ότι ανάμεσα στα μέλη που αποτελούν την ομάδα διοίκησης υπάρχουν καταξιωμένοι επαγγελματίες και επιστήμονες, οι οποίοι απλά θα μπορούσαν να κάνουν την δουλειά τους χωρίς «παρεμβολές» από την ομάδα διοίκησης και με ελάχιστα χρήματα.