Η σχολή των αστυφυλάκων στην Ξάνθη θα ξανά … γίνει από φυλακή Σχολή;;;;;;;;

Τουλάχιστον αυτό διέρρευσε μέσω του φιλικού του τύπου  ο βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης χωρίς βέβαια να δίνει λεπτομέρειες πότε, πώς και τι θα γίνουν οι «ευάλωτοι» του ΠΡΟΚΕΚΑ που όλο φεύγουν και όλο μένουν στην Ξάνθη.

Αντιλαμβανόμαστε όλοι την ανάγκη των πολιτικών να «πουλήσουν» στην εκλογική τους πελατεία ευχάριστες ειδήσεις εν μέσω προεκλογικής περιόδου, όμως στην παρέμβαση του βουλευτή δεν αναφέρονται λεπτομέρειες πλην την δέσμευση του αρμόδιου υπουργού και φυσικά όλοι γνωρίζουμε πόσο κρατούν τις δεσμεύσεις τους οι Υπουργοί.

Πέραν αυτού θα πρέπει να πούμε ένα μπράβο στον Τσιλιγκίρι που το παλεύει το θέμα και πιέζει.

Όμως από την πίεση του βουλευτή της Ξάνθης Σ. Τσιλιγκίρη μέχρι την υλοποίηση της δέσμευσης του αρμόδιου υπουργού για μετατροπή της φυλακής σε Σχολή Αστυφυλάκων  είναι κομματάκι πολύς χρόνος λόγω των πολλών εργασιών που πρέπει να γίνουν στον χώρο της Σχολής Αστυφυλάκων για να μπορέσει να φιλοξενήσει τους δόκιμους αστυνομικούς και φοβούμαι ότι η προεκλογική περίοδος δεν φτάνει για να γίνει το έργο. Ως γνωστών μετά τις εκλογές υπουργοί και βουλευτές αλλάζουν. Και αν δεν αλλάξουν, αλλάζουν οι προτεραιότητές τους ρίχνοντας το βάρος στην γραφειοκρατία και η αίσθηση μου είναι ότι το θέμα της μετατροπής του ΠΡΟΚΕΚΑ σε σχολή αστυφυλάκων θα μας απασχολήσει και στην επόμενη προεκλογική περίοδο.