Γ. Μπόσβελης προς Δημοτική Αρχή: «3,5 χρόνια ανυπαρξίας. Θα μείνετε μετεξεταστέοι»

Στα 3,5 χρόνια της Δημοτικής μας αρχής, έχουμε να παρατηρήσουμε ως πολίτες αυτής της πόλης μέσα από τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, όπως και πολλών συμπολιτών μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και της καθημερινότητας που βιώνουμε, μία Δημοτική αρχή που στα χρόνια αυτά αδυνατεί να δώσει λύσεις ή να συμβάλλει στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πολίτης της Ξάνθης ,όπως το περιβάλλον, η εγκληματικότητα, η αξιοποίηση χώρων(Στρατοπέδου Σταυρούπολης κ.λ.π.),η ανάπτυξη της Δημοτικής Αγοράς, το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης μας, η έλλειψη χώρων στάθμευσης, αναψυχής(άλσος Ευμοίρου κ.λ.π.), άθλησης, τα απροσπέλαστα πεζοδρόμια είτε γιατί είναι μικρά είτε γιατί είναι ξηλωμένα και σπασμένα τα πλακάκια, η έλλειψη σωστών διαβάσεων, έλλειψη σχεδίων για νέες σχολικές δομές και στέγες, αδεσποτούλια.

Αφήνει τους πολίτες της Ξάνθης να πνίγονται στην δυσοσμία και βουλώνουν τα μάτια και τα αυτιά τους σε όσα γράφουν οι πολίτες αυτής της πόλης καθώς και όσα συμβαίνουν στον τομέα αυτό.

Απευθείας αναθέσεις και προμηθειών σε ημετέρους, έλλειψη προγράμματος, οράματος και στόχευσης υλοποίησης έργων μέσω προγραμμάτων, για την βελτίωση της ζωής των πολιτών.

Mιάς  Δημοτικής αρχής που αρκείται στα πασαλείμματα και όχι στην ουσία.

Αποτυχία στα εμβληματικά έργα αφού ακόμη και στο κολυμβητήριο το οποίο εγκαινιάστηκε προσφάτως με τις πρώτες βροχές χρησιμοποιήθηκαν κουβάδες γιατί στάζει, δεν λειτουργεί ακόμη η θέρμανση, και το κτίριο του Αρίωνα ακόμη δεν χρήζει της απαραίτητης αδείας.

Ο Δήμαρχος  πρέπει να είναι παρών παντού, και όπως διαβάζουμε καθημερινά αλλά και βλέπουμε, με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο, αλωνίζει την πόλη, αλλά λύσεις δεν δίνει.

Στο νέο τεχνικό της έργο έχει εντάξει και δρομολογήσει πολλά από αυτά τα θέματα στο να δώσει λύσεις. Το πιστεύεται; Με όσα έχετε δει ως τώρα υπάρχει κανείς που να βάλει το χέρι του στην φωτιά; Ούτε καν ο ίδιος ο Δήμαρχος το πιστεύει.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις επερχόμενες εκλογές και ο πολίτης αυτής της πόλης και των οικισμών της θα δώσει την απάντηση του.

Τον Οκτώβρη του 2023 θα μείνετε δυστυχώς στάσιμοι στην ίδια τάξη και λόγω <<απουσιών αλλά και ανυπαρξίας>>.

Αυτή θα είναι η απάντηση του Ξανθιώτικου λαού.

Mπόσβελης Φ. Ιωάννης