Στο τέλος του 2023 ο διαγωνισμός για την κατασκευή της πεσμένης γέφυρας

Ο Βουλευτής Π.Ε Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε χθες με τον Αντιπρόεδρο της «Εγνατία Οδός ΑΕ», κ. Ιωάννη Χατζόπουλο, με τον οποίο συζήτησε τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το οδικό δίκτυο της Εγνατίας Οδού στην Π.Ε. Καβάλας.

Αρχικά, ο Βουλευτής αναφέρθηκε στο σοβαρό ζήτημα της πεσμένης γέφυρας που βρίσκεται στο κέντρο της Καβάλας. Υπενθυμίζεται πως η εκπόνηση μελέτης έχει ανατεθεί στην «Εγνατία Οδός ΑΕ». Ο Αντιπρόεδρος ενημέρωσε τον Βουλευτή πως η Τεχνική Μελέτη θα ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Αύγουστο και πως ο διαγωνισμός για την κατασκευή θα λάβει χώρα στο τέλος του 2023

Εν συνεχεία, ο Βουλευτής ενημέρωσε τον Αντιπρόεδρο για ζητήματα της περιοχής του Δήμου Παγγαίου και ειδικότερα για τον μη επαρκή φωτισμό της γέφυρας που βρίσκεται στον επαρχιακό δρόμο Μεσιάς-Μέλισσας, καθώς και για το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στη γέφυρα που βρίσκεται στον επαρχιακό δρόμο Μουσθένης-Σιδηροχωρίου.

Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Βουλευτής με τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Φίλιππο Αναστασιάδη, παρουσία του Αντιπροέδρου, ο Δήμαρχος συμφώνησε στην διενέργεια Τεχνικής Μελέτης, βάσει της οποίας θα λυθούν αμφότερα τα ζητήματα με τη συνεργασία της «Εγνατία Οδός Α.Ε.»