Σύλληψη Ελληνίδας δουλεμπόρου

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ

Όλοι γνωρίζουν ότι το δουλεμπόριο ή το εμπόριο της Ελπίδας είναι μία χρυσοφόρος επένδυση και ίσως το σκεπτικό των Ελλήνων πολιτών που συμμετέχουν σε αυτό το Εθνικό Έγκλημα, δηλαδή της μεταφοράς των παράνομων μεταναστών που σε βάθος χρόνου θα μετατρέψουν την Χώρα σε ισλαμοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Χώρα.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι τα κατακάθια της Ελληνικής Επικράτειας βοηθούσαν ή συμμετείχαν σε συμμορίες αλλοδαπών δουλεμπόρων με σκοπό την «κονόμα», όμως πρώτη φορά διακρίνουμε να συμμετέχει Ελληνίδα κακοποιός στο επικερδές μεν επάγγελμα, Εθνικό Έγκλημα δε, οποία μάλιστα και δεν είχε δίπλωμα αλλά και όταν οι αστυνομικοί της έκαναν σήμα να σταματήσει αύξησε ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα.

Σύμφωνα με την αστυνομία: Συνελήφθη την Τετάρτη  (30-11-2022) το μεσημέρι στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, μία ημεδαπή, η οποία προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν την δράστιδα, διότι την εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

 

Σημειώνεται ότι αρχικά η δράστιδα δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία της, αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε προστατευτικές μπάρες και η ημεδαπή συνελήφθη.

 

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την  προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.