Στροφή 180 μοιρών, των φιλικών μέσων ενημέρωσης Τσέπελη;;;

ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ ΠΑΣ ΑΝΗΡ ΞΥΛΕΥΕΤΑΙ

Διαβάζοντας καθημερινά τον τοπικό τύπο και  βλέποντας ότι και δεύτερη καθημερινή εφημερίδα της Ξάνθης ρίχνει «εξ απαλών των ονύχων» τα βέλη της κατά του Μ. Τσέπλη εξ αιτίας ίσως και της μεγάλης διαμάχης που μαίνεται τον τελευταίο καιρό μεταξύ του Μ. Τσέπελη και των πρωτοπαλίκαρών του, αντιλαμβάνομαι ότι κάτι αλλάζει στο σκηνικό, αφού όπως πληροφορηθήκαμε, άλλο τοπικό μέσο φιλικότατο προς δευτεροκλασάτο στέλεχος του Μ. Τσέπελη τα «έσπασε» με το σύστημα.

Βλέπουμε ότι μέσα σε ένα τρίμηνο δύο φιλικές εφημερίδες προς την παράταξη του Μ. Τσέπελη του γυρίζουν την πλάτη.

Δεν γνωρίζουμε τι θα κάνουν τα δύο μέσα ενημέρωσης που ακόμη απολαμβάνουν την εύνοια του Μ. Τσέπελη και για πόσο καιρό θα είναι ακόμη κοντά του, εκτιμούμε ότι ίσως όσο ακόμη ο Μ. Τσέπελης μπορεί και δίνει απευθείας αναθέσεις, τα συγκεκριμένα ΜΜΕ  θα είναι δίπλα του,  διότι ο πάνσοφος λαός λέει: «Δρυὸς πεσούσης πᾶς ἀνὴρ ξυλεύεται» και θα το δούμε οσονούπω και μιας και όσο πλησιάζουν οι εκλογές, ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του.

Με αφορμή δε και την πιθανή υποψηφιότητα του Στράτου Κοντού, πολλά από τα παραδοσιακά τοπικά ΜΜΕ που ήταν κοντά στην οικογένεια Κοντού, βλέπουμε να επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος και η πρόσκαιρη στήριξη προς τον Τσέπελη λαμβάνει τέλος.

Αυτό εκτιμούμε και ίσως να κάνουμε λάθος, γιατί στην πολιτική ποτέ μη λες ποτέ.