Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ ο Γιώργος Πετρίδης, “ευλεπιστεί” σε στήριξη και απο τον ΣΥΡΙΖΑ!

Σε τελευταία μας συνομιλία με παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και επιχειρηματία της Ξάνθης, ο οποίος και επιβεβαίωσε την επιθυμία του να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Πετρίδης επιδιώκοντας την στήριξη και του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την άλλη, ο νυν Περιφερειάρχης θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια της ΑΜΘ.

Το δημοσίευμα του Μαχητή επιβεβαιώνει τις πληροφορίες μας από την τελευταία επίσκεψη του υποψηφίου Περιφερειάρχη με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και τις επαφές που είχε στην τελευταία μυστική επίσκεψή του στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με τον ΜΑΧΗΤΗ είναι θέμα χρόνου για να μην πούμε ημερών, είναι πλέον το να ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια ΑΜΘ ο πρώην Δήμαρχος Κομοτηνής και σημερινός ειδικός γραμματέας της ΠΕΔ Γιώργος Πετρίδης.

Ωστόσο ήδη έχει πάρει την απόφασή του και υποστηρίζεται ανοιχτά και από τον νυν Δήμαρχο Κομοτηνής.

Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Μ”, ο Γιώργος Πετρίδης έχει πει το οριστικό “ναι” στον Ανδρουλάκη, ενώ ευελπιστεί να υποστηριχθεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ παράλληλα ποντάρει στην δημοφιλία του και στον χώρο της Ν.Δ

Ήδη μάλιστα έχει κάνει τις πρώτες επαφές του και έχει δει κόσμο για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΤΙΟΣ: ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΜΘ

Από την άλλη ο νυν Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, παρά τις πρόσφατες αρνητικές δημοσκοπήσεις, ποντάρει απο τη μια στην απήχηση που έχει στην κοινωνία της Κομοτηνής ο εκτελεστικός γραμματέας του Άρης Δαμιανίδης (σ.σ. Στέλεχος του πρώην Περιφερειάρχη Άρη Δαμιανίδη), ποντάρει ωστόσο και στους “χαμηλούς” τόνους που κράτησε απέναντι στους πολίτες και όλα τα κόμματα στην μέχρι τούδε θητεία του”.

Μάλιστα θεωρεί ότι ήδη έχει “απορροφήσει” το μεγαλύτερο ποσοστό από τον αντίπαλό του στις Περιφερειακές εκλογές του 2019 Χριστόδουλο Τοψίδη και στο ισχυρό νέο ψηφοδέλτιο που θα κατεβάσει και στους 5 Νομούς.

Τονίζοντας και τα εξής με αφορμή διάφορες φήμες:

“Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ και θα υλοποιήσω όλες τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά μου.  Άλλωστε ανεξάρτητα από την κομματική μου ιδιότητα, εγώ ποτέ δεν ξεχώρισα τους πολίτες, ήμουν Περιφερειάρχης όλων και  τρανή απόδειξη αποτελούν τα πρόσωπα που απαρτίζουν την διοίκησή μου και προέρχονται από όλα σχεδόν τα κόμματα”, ανέφερε μεταξύ άλλων σε συζήτηση που είχε  με τα στελέχη του.

Μάλιστα το νέο ενισχυμένο ΕΣΠΑ που ήδη ανακοίνωσε,  θεωρεί ότι  θα ενισχύσει σίγουρα την δυναμική της διοίκησής του.