Τι είναι το livescore και τι μπορούμε να περιμένουμε μελλοντικά να αλλάξεις στα αθλητικά στοιχήματα.

 

Το Livescore Ιδρύθηκε το 1998, και είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα αθλητικών αγωνισμάτων  που παρέχει αθλητικές ενημερώσεις και αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο. Προσφέρει ζωντανή μετάδοση σε πάνω απο 200 τύπους αθλημάτων. Το LiveScore προσφέρει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας με ελκυστικά προϊόντα που ενισχύουν την εμπειρία των θαυμαστών σε μια σειρά από μεγάλα αθλήματα. Οι ιστότοποι που παρέχουν υπηρεσία Livescore ενημερώνουν για όλα τα σκορ σε πραγματικό χρόνο και σε αγωνίσματα όπως το ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, κτλπ. Η κύρια δραστηριότητά  είναι κάλυψη αγόνων ποδόσφαίρο και η υπηρεσία καλύπτει αγώνες από το Ευρωπαϊκού πρωτάθλημα έως τη Super League της Ζάμπια.

 

Τα Livescore είναι ένας τύπος υπηρεσίας που προσφέρεται από πολλούς ιστότοπους που σχετίζονται με προγνωστικά ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων, καθώς και απο εταιρείες  αθλητικών στοιχημάτων. Η ιδέα των ζωντανών σκορ είναι να παρέχει πραγματικού χρόνου  πληροφορίες για τα αθλητικά αποτελέσματα σε διάφορα σπόρ. Τα ζωντανά σκορ είναι συνήθως δωρεάν και είναι πολύ δημοφιλή στους λάτρεις του αθλητικού στοιχήματος, καθώς επιτρέπουν την προβολή αρκετών δεδομένων για πολλά αθλητικά γεγονότα ταυτόχρονα. Στο παρελθόν, οι υπηρεσίες live score ήταν διαθέσιμες μόνο στην τηλεόραση μέσω teletext ή στο ραδιόφωνο. Υπάρχουν πλέον πολλοί ιστότοποι που παρέχουν ζωντανά αποτελέσματα Livescore. Ορισμένοι ιστότοποι παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες, όπως λίστα παικτών, στοιχεία καρτών, και αλλαγών στους παίχτες. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακής συνομιλίας όπου οι φίλοι των σπορ μπορούν να συγκεντρωθούν και να συζητήσουν ένα τρέχον αθλητικό γεγονός.

 

Αρκετοί αθλητικοί οργανισμοί, όπως το Major League baseball και το National Football League , έχουν δημιουργήσει τα δικά τους δίκτυα για να προσφέρουν ζωντανά αποτελέσματα μέσω εφαρμογών για κινητά.

 

Απο την σελίδα του livescore, όπως και απο άλλες σελίδες που συνεργάζονται με την υπηρεσία  μπορείτε να παρακολουθείτε γκολ, σκόρερ, κίτρινες και κόκκινες κάρτες από την εφαρμογή, ενώ υπάρχει επίσης δυνατότητα ζωντανού σχολιασμού και δυνατότητα λήψης ειδοποιήσεων όταν συμβαίνει κάτι σημαντικό σε ένα παιχνίδι.

 

Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή του livescore και να παρακολουθήσει ζωντανά τους αγώνες. Επίσης μπορείς να κάνεις μετάδοση από την εφαρμογή στην τηλεόραση εφόσον αυτή υποστηρίζει cast λειτουργία, που σημαίνει ότι εάν η τηλεόρασή σας έχει ενσωματωμένη “casting” ή έχετε μια συσκευή όπως ένα Google Chromecast, τότε μπορείτε να αναπαράγετε την ροή του αγώνα απευθείας στην τηλεόρασή σας.

 

Τι προβλέπεται στο μέλλον από την livescore group. 

 

Πέρα από την κλασική πλατφόρμα αθλητικών γεγονότων της  livescore, που γνωρίζουμε όλοι και παρέχεται από πολλές εταιρίες στοιχημάτων, ευελπιστούμε να δούμε σύντομα και το Livescore Βet της ίδιας εταιρείας. Από τις πρώτες κριτικές που έρχονται απο το εξωτερικό, φαίνεται οτι η εφαρμογή είναι πολύ εύχρηστη με γρήγορη και με ασφαλή εγγραφή.  Επίσης  τα  στοιχήματα μπορούν να γίνουν πριν τον αγώνα όπως και κατα την διάρκεια του παιχνιδιού με γρήγορα στοιχήματα. Θα μπορεί κάποιος να βλέπει στατιστικά, ενδεκάδες ομάδων, τον πίνακα ενός πρωταθλήματος μει λεπτομέρειες H2H, ιδανικά για τα στοιχήματά σας πριν από τον αγώνα.

 

Για την ώρα η υπηρεσία λειτουργεί μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο προσφέροντας μια νέα εμπειρία στον κόσμο του στοιχήματος. Ευελπιστούμε να την δούμε σύντομα και στην Ελλάδα μίας και είναι σίγουρο οτι θα απογειώσει την εμπειρία των χρηστών στο αθλητικό στοίχημα με την εγγύηση της livescore.