Ακύρωση εκδήλωσης στον Εχίνο λόγω κακοκαιρίας

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ

Σύμφωνα με ανακοίνωση που λάβαμε από την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης, η προγραμματισμένη αθλητική εκδήλωση με πρωτοβουλία της Π.Ε. Ξάνθης και του ιδίου του Αντιπεριφερειάρχη Κ. Κουρτίδη, αναβάλετε λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Πέρα όμως από το ατυχές συμβάν γιατί από ότι μαθαίνουμε θα είχε πολύ καλή συμμετοχή, ας κρατήσουμε την πρόθεση της αντιπεριφέρειας να συμπεριλάβει σε όλες τις εκδηλώσεις είτε αθλητικού περιεχομένου είτε πολιτιστικού όλες τις γωνιές του Νομού της Ξάνθης και αυτό κάνει την διαφορά.

Με γεγονός μάλιστα την διασπορά των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της Σμύρνης σχεδόν στους περισσότερους οικισμούς της Ξάνθης, δείχνει την πρόθεση του Κ. Κουρτίδη να μην μείνει καμμιά γωνιά του Νομού Ξάνθης έξω από τις δραστηριότητες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δραστηριότητες δεν έχουν μόνο ψυχαγωγικό χαρακτήρα αν λάβουμε υπόψη τα πήγαινέ λα του Αντιπεριφερειάρχη στους οικισμούς του κάμπου τον τελευταίο καιρό για να επιλυθούν επί τόπου τα προβλήματα που προέκυψαν από τον αναδασμό , όπου έχουμε και δημόσιο ευχαριστήριο των κατοίκων.

Με λίγα λόγια, χωρίς να έχουμε πρόθεση να μειώσουμε το έργο των προηγούμενων αντιπεριφερειαρχών, όμως ο Κ. Κουρτίδης αν μη τι άλλο κινείται και πιθανών στην προσπάθεια να γίνει έργο, μπορεί να σημειώνονται και κάποιες αστοχίες.

Όμως, όπως λέει ο σοφός λαός, “Λάθη δεν κάνει, μόνο αυτός που δεν δουλεύει”.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Π.Ε. Ξάνθης για την ακύρωση της εκδήλωσης.

Η προγραμματισμένη εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης στον Εχίνο

το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 αναβάλλεται διότι σύμφωνα με την πρόγνωση του

καιρού θα υπάρχουν ισχυροί άνεμοι και έντονη βροχόπτωση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης

Κωνσταντίνος Κουρτίδης