Πως μπορώ να στοιχηματίσω Online και τι θα πρέπει να προσέξω;

Είναι γεγονός ότι πριν μερικά χρόνια λίγοι ήταν αυτοί θα στοιχημάτιζαν online, αντίθετα προγνωστικά στοιχήματος είχαμε από πολύ νωρίς, πριν βγουν οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες και πριν αλλάξει η νομοθεσία, για να επιτρέπει τα online στοιχήματα, χωρίς πρόβλημα και φόβο από τους χρήστες. Φτάσαμε λοιπόν στο σήμερα, μετά από μια μεγάλη πανδημία που έφερε τα πάνω κάτω στις διαδικτυακές συναλλαγές, με τους πολίτες να δείχνουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις εταιρίες στοιχημάτων.

Βλέπουμε ότι πλέον, το Online  στοίχημα στην Ελλάδα παίρνει τρελές διαστάσεις και έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικό. Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, προσπαθούν να βελτιώσουν όλο και περισσότερο τις υπηρεσίες τους, προφέροντας το κατάλληλο user experience, προκειμένου να τραβήξουν περισσοτέρους πελάτες που θέλουν να ποντάρουν. Πριν όμως κάποιος ανοίξει έναν λογαριασμό για ποντάρισμα σε μια εταιρεία στοιχημάτων, θα πρέπει να προσέξει κάποιους σημαντικούς παράγοντες, που θα τον βοηθήσουν να ποντάρει σωστά και με ασφάλεια.

Μέσα απο τις διάφορες σελίδες πρόγνωσης στοιχημάτων, μπορεί κάνεις να αξιολογήσει ευκολά και γρηγορά, τι ταιριάζει σε αυτόν και να δει τις διάφορες εταιρίες που υπάρχουν, όπως επίσης τον τρόπος καταθέσεις και απόδοσης. Έτσι θα καταλήξει στο δικό του site στοιχημάτων.

Τι είναι οι προσφορές που δίνουν οι εταιρείες στοιχημάτων

Κάθε μέρα, οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν, στους χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα τους, την ευκαιρία να παίξουν με καλύτερες προϋποθέσεις, με την μορφή της προσφοράς, με τους ανάλογους ορούς και που πρέπει κάνεις να μελετήσει προσέχτηκα, μέσα απο την σελίδα της κάθε εταιρείας πριν ποντάρει.

Αποδόσεις και Στοιχήματα

Πάντα πρέπει να επιλέγουμε τις εταιρείες στοιχημάτων, με την μικρότερη γκανιότα (προμήθεια στην γλωσσά των στοιχημάτων), πράγμα που εξασφαλίζει καλύτερες αποδόσεις. Επίσης Καλό είναι να έχουμε ανοίξει λογαριασμό, στην πλατφόρμα της εταιρείας, για να επωφεληθούμε τις πολλές επιλογές σε ειδικά στοιχήματα.

Εγγραφή και Ταυτοποίηση χρήστη

Η εγγραφή θα πάρει λιγότερο από 5 λεπτά και εξαρτάται από την πλατφόρμα της κάθε εταιρείας. Συνήθως υπάρχει στο μενού επάνω ένα κουμπί εγγραφής. Εκεί πατάτε και δίνετε τα πραγματικά σας στοιχεία και ακολουθείτε τις οδηγίες επαλήθευσης λογαριασμού του email σας. Μην ξεχάσετε να αποδεχτείτε τους όρους, γιατί η διαδικασία εγγραφής δεν θα προχωρήσει.

Μετά την ταυτοποίηση, θα πρέπει να ανεβάσετε ότι βεβαιωτικό έγγραφο σας ζητηθεί, προκειμένου να κάνετε καταθέσεις και εισπράξει στην κάρτα ή στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επίσης μπορείτε να έχετε και το δικό σας ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

*Πρέπει να γνωρίζετε ότι αν δεν προχωρήσετε στην ταυτοποίηση, με την κατάθεση εγγράφων, ο λογαριασμός σας δεν θα ενεργοποιηθεί, απλά θα παραμένει ανενεργός, μέχρι να ανεβάσετε τα απαραίτητα έγγραφα

Πώς γίνονται οι Καταθέσεις και Αναλήψεις

Για να αρχίσετε να παίζετε, θα πρέπει να έχετε χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Οι Καλύτερες εταιρείες στοιχημάτων στην Ελλάδα, προσφέρουν όλες τις επιλογές, για την κατάθεση και ανάληψη, όπου οι περισσότερες είναι δωρεάν. Μπορείτε για τις συναλλαγές σας, να χρησιμοποιήσετε e-wallets, κάρτες, αλλά και τραπεζικό έμβασμα. Όλες οι καταθέσεις, από τις γνωστές τουλάχιστον πλατφόρμες στοιχημάτων, γίνονται άμεσα.

Η ανάληψη διαφέρει γιατί εξαρτάται με τον τρόπο που γίνεται η κατάθεση. Τις περισσότερες φορές, ο χρήστης χρεώνεται ένα κόμιστρο, που δεν πονάει και τόσο.

Τι είναι το Live ποντάρισμα και Live στοίχημα

Εδώ βρίσκεται η καρδιά των στοιχημάτων που γίνονται από πραγματικούς χρήστες. Ευκολότερο κέρδος και καλύτερες αποδόσεις. Τα πάντα γίνονται  ζωντανά. Ότι και να πούμε εδώ το live betting είναι ότι καλύτερο και συναρπαστικότερο υπάρχει στον κόσμο του στοιχήματος.

Τι είναι το Live streaming και το εργαλείο Cash out

Στο live streaming, έχετε την δυνατότητα να δείτε ζωντανά το παιχνίδι και να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις, χωρίς να έχετε τηλεόραση η κάποιο άλλο υπολογιστή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το κινητά σας.

Ένα άλλο συναρπαστικό εργαλείο είναι και το  cash out. Οπού μπορείτε να βγείτε εγκαίρως από το παιχνίδι, όταν πάνε όλα καλά και να εξασφαλίσετε το κέρδος η να αποχωρήσετε με αρνητικό κέρδος, όταν τα πράγματα πάνε στραβά πριν το τέλος. Αν καταλάβετε την χρήση του, θα κερδίσετε πολλά, περιορίζοντας  την απώλεια του κεφαλαίου σε αρκετό βαθμό.

Ποια η χρήση του Μobile Apps

Οι σοβαρές εταιρίες στοιχημάτων, διαθέτουν και εφαρμογή για το κινητό επειδή οι περισσότεροι χρήστες, κάνουν χρήση κινητού με πάνω από 75% πλέον και το χρησιμοποιούν για τα πονταρίσματα και τις συναλλαγές.

Πως μπορώ να επικοινωνώ με την εταιρεία

Υπάρχει 24/7 επικοινωνία από όλες τις εταιρίες, για να σας λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνείτε μέσο email, με το τηλέφωνο ή και με live chat.

Ποια είναι τα Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

  • Ευκολία στην χρήση
  • Συνεχομένη διαθεσιμότητα
  • Μπορείτε να καλύψετε προηγούμενες απώλειες
  • Υπάρχει ασφάλεια και υπευθυνότητα
  • Ποικιλία αγορών
  • Αποδόσεις με υψηλό ανταγωνισμό
  • Συνεχόμενες προσφορές
  • Ειδικά στοιχήματα
  • Οικονομικές και εύκολες συναλλαγές
  • Παρακολούθηση αγώνων Live streaming και από Mobile app
  • Εικονικοί αγώνες – Virtual Sports

Μειονεκτήματα

Θα πρέπει πάντα να θυμάστε, ότι πέρα από την ασφάλεια που παρέχει μια Online πλατφόρμα στοιχημάτων, εσείς θα πρέπει να έχετε στο νου, ότι θα πρέπει να παίζετε πάντα υπεύθυνα και με όριο, γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος απώλειας χρήματος και πολύτιμου χρόνου. Μην ξεχνάτε ότι πρώτα θα πρέπει να προστατέψετε εσείς τον αυτόν σας, άσχετα με την προσπάθεια που κάνει η εταιρεία για να σας ενημερώνει συνεχώς

Σε τι χρησιμεύουν τα σχόλια χρηστών

Οι χρήστες μπορούν να αξιολογούν την πλατφόρμα και τις λειτουργίες της, σχολιάζοντας ανοιχτά τις εταιρίες στοιχημάτων. Διαβάζοντας τα σχόλια των χρηστών θα καταλάβετε πολλά. Επίσης, υπάρχουν και εξειδικευμένοι χρήστες και διαχειριστές σελίδων, που με την πήρα τους, μπορούν να ασκήσουν κριτική στις εταιρείες στοιχημάτων, αξιολογώντας τες αναλόγως. Καλό είναι να διαβάζετε και τις κριτικές αυτές, που παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες, όπου μπορεί να σας κάνουν, να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα.