Μετά τον Ασκαρίδη, τον Σταματιάδη σειρά έχει ο Γ. Ζερενίδης;

 

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η διοίκηση του Μ. Τσέπελη αφού τα στελέχη του ο ένας μετά τον άλλον υποβάλλει την παραίτηση του

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο Γ. ΖΕΡΕΝΙΔΗΣ

Τελικά αποδεικνύεται ότι ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης εκτός από τους μισθοσυντήρητους των ΜΜΕ δεν μπορεί να ελέγξει τα του οίκου του αφού ο ένας μετά τον άλλον θέτουν στην διάθεση του τις παραιτήσεις τους.

Πρώτος ξεκίνησε ο φιλότιμος Η. Ασκαρίδης με τον δήμαρχο να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση του, ακολούθησε αιφνιδίως η παραίτηση του εντιμότατου Σταματιάδη και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν είναι βέβαιο ότι και ο έντιμος Γ. Ζερενίδης θα παραμείνει στην κεφαλή των Τεχνικών Υπηρεσιών με δεδομένο ότι εδώ και μερικές εβδομάδες δεν έχει εμφανισθεί στις Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου της Ξάνθης.

Τελικά ποιοι θα μείνουν στην παράταξη Τσέπελη;

Επίσης ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι εδώ και καιρό ο αντί του δημάρχου αντιδήμαρχος Μ. Φανουράκης προετοιμάζεται για να είναι η διάδοχη κατάσταση μετά τον Μ. Τσέπελη.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ανθρώπων που ζουν από κοντά τον Μ. Φανουράκη, υπήρχε διάχυτη η αίσθηση ότι ο Μ. Φανουράκης ετοιμαζόταν για τις μεθεπόμενες εκλογές να αναλάβει τα ηνία της παράταξης Τσέπελη αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, οι εξελίξεις ίσως προλάβουν τα γεγονότα και αφού οι πρωτοκλασάτοι και έντιμοι του νυν δημάρχου  ένας, ένας  «λακίζουν» και με δεδομένου ότι ο Φανουράκης οικονομικά φαίνεται να «αντέχει» μία εκλογική μάχη, πιθανών να δούμε τον δεύτερο τη τάξη της παράταξης του νυν δημάρχου, υποψήφιο με όσους από το ασκέρι του Τσέπελη μείνουν μέσα στο μαντρί.

Όπως και να έχει το όλο θέμα, μπορεί ο δήμαρχος να προετοιμάζεται για την φιέστα του κολυμβητηρίου, όμως δεν είναι βέβαιο αν τα πόδια του πατούν σε στέρεο πολιτικό υπόβαθρο.