ΓΟΥΣΗΣ ΣΙΝΑΝ
ΟΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ – ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

Πολλές φορές, ο δημοσιογράφος ενός επαγγελματικού περιοδικού όπως είναι το Αγορά … ζω Θράκη, βρίσκεται σε δίλημμα όταν πρόκειται να παρουσιάσει μία επιχείρηση όπως είναι το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων του Γούση Α. και του Καρά Οσμάν Σινάν.
Ο δημοσιογράφος πρέπει να βρει τις ισορροπίες ανάμεσα στην προβολή και την εκτίμηση της πραγματικότητας με γνώμονα να μην παραπλανήσει τους πελάτες τις όποιας επιχείρησης και αυτός ίσως είναι ο λόγος που το περιοδικό μας, λόγω της διαχρονικής παρουσίας του στην περιοχή μας, έχει κερδίσει την απαραίτητη αξιοπιστία απέναντι στους αναγνώστες του.
Στην προκειμένη όμως περίπτωση, του συνεργείου του Γούση Αναστασίου και του κ. Καρά Οσμάν Σινάν, το περιοδικό μας, αλλά και ο γράφων, δεν έχει τον παραμικρό ενδοιασμό για την παρουσία της συγκεκριμένης επιχείρησης παροχής υπηρεσιών στις σελίδες του περιοδικού μας.
Το περιοδικό μας, χωρίς κανένα ενδοιασμό, παρουσιάζει πάντοτε το συγκεκριμένο συνεργείο γιατί η εμφάνισή του στις σελίδες του, ενισχύει και την δική μας αξιοπιστία.
Με λίγα λόγια, όταν ένα συνεργείο σαν των προαναφερομένων αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών της Ξάνθης,με την προβολή του στις σελίδες του περιοδικού μας, αυξάνει και την δική μας αξιοπιστία στα μάτια των αναγνωστών μας.
Τελικό συμπέρασμα το συγκεκριμένο συνεργείο αυτοκινήτων στην Ξάνθη, είναι το έμβλημα της επαγγελματικής αξιοπιστίας στην πόλη μας.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟ

ΝΤΕΛΗ ΤΖΙΧΑΤ
Ο ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΧΕΡΙΑ

Η λαμαρίνα του «στραπατσαρισμένου» αυτοκινήτου μετά από ατύχημα, δεν έχει μυστικά από αυτόν.
Γνώστης του αντικειμένου και τελειομανής, φέρνει το τέλειο αποτέλεσμα.
Το φινίρισμα της δουλειάς του το απολαμβάνει ο ιδιοκτήτης με την παραλαβή του οχήματος.
Δεν χρειάζεται να πει κάποιος περισσότερα όταν η δουλειά του, μετράει από μόνη της

ΣΑΚΗΣ ΜΟΥΧΤΑΡΙΔΗΣ
ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ AUTO & MOTO

Η γνώση, το μεράκι για την δουλειά, η χρήση εξειδικευμένων χρωμάτων, η διάθεση να αναλάβει ακόμη και τις ποιο δύσκολες περιπτώσεις, η ποιότητα της εργασίας του, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση, τον φέρνουν πρώτο στις προτιμήσεις των Ξανθιωτών.